Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Cristina Demetrescu, despre războiul din Ucraina și poziția României: ”Războiul ăsta ne spală imaginea”

Cristina Demetrescu, despre războiul din Ucraina și poziția României: ”Războiul ăsta ne spală imaginea”

România nu este în pericol în acest război de la granițele noastre, aceasta este predicția astrologului Cristina Demetrescu. Ea spune că politicienii trebuie să gestioneze cu atenție imaginea țării noastre.

Cristina Demetrescu, despre războiul din Ucraina și poziția României: ”Războiul ăsta ne spală imaginea”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    26 Mar 2022   •   15:19

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit, într-un interviu exclusiv în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3, despre situația actuală a războiului din Ucraina și de poziția României în acest conflict.

”Eu am sperat până în ultima secundă că războiul ăsta nu va fi declanșat, pentru că nu are auspiciile unui război. Pe axa destinului cu axa banilor, lucrurile se destrămau oricum. Cu sau fără război, ele s-ar fi răsturnat oricum.

(...) Această karmă în Scorpion poate să aducă crize, și la oamenii de rând, atunci când depindem prea mult de alții, depindem de datorii, este de preferat să stăm pe resursele noastre sau, dacă nu, este de preferat să învățăm să le producem.

Cum anul acesta această planetă Uranus se întâlnea cu destinul, iarăși o poveste destul de rară, nu se întâmplă în fiecare an așa ceva, ci o dată la 20 de ani, ci o dată la 20 de ani, iată că suportăm niște modificări la nivel mondial la ceea ce înseamnă raportarea noastră la bani, la resurse, la resursele naturale, la hrană și ne vom obișnui încet, încet să facem față unei noi ordini.

Dar războiul este o cauză, lucrurile astea s-ar fi întâmplat oricum. Și pentru că ne era greu să învățăm să producem singuri sau să învățăm să renunțăm la anumite lucruri, care sunt din ce în ce mai toxice pentru organism, acum reînvățăm să mâncăm sau să investim banii diferit.

Uranus face ca lucrurile astea să se întâmple brusc. Adică ceea ce nu poți tu să înveți într-o viață sau nu poți să te adaptezi, înveți să o faci dintr-o dată.

23, 25, 28 martie, 4 și 8 aprilie sunt zile critice prin tranzitele planetelor, Marte în special, care este zeul războiului și care face tensiune cu Uranus, care iarăși guvernează tot ceea ce ține de această tehnologie nucleară, și sunt într-adevăr niște tensiuni care ne pot da niște fiori reci.

Sunt niște aspecte astrologice care determină apariția unor astfel de pericole într-un astfel de moment. România este tot pe grabă de a lua deciziile cele mai potrivite. În România, și sondajele în partidele politice se modifică în funcție de acest război.

Aveam nevoie să mai scăpăm de gargara asta politică, care cumva era extrem de frivolă. Războiul ăsta ne spală imaginea, românii nu mai sunt hoți, cerșetori și vânători de lebede prin parcurile occidentale, sunt pur și simplu oameni care ajută și care își deschid casele și îi salvează pe vecinii lor aflați în nevoie. 

Imaginea asta este o imagine de care aveam nevoie și oamenii până la urmă trebuiau să afle că totuși românii sunt un popor primitor și săritor. România este aceeași zodie ca Volodimir Zelenski, Vărsător, și uite că unde dai și unde crapă. Beneficiem într-o oarecare măsură de forța asta. Acum rămâne la latitudinea politicienilor să își joace cărțile”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close