Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Cum te rogi pentru a atrage ajutorul îngerilor: "Trebuie să te adresezi foarte ferm"

Cum te rogi pentru a atrage ajutorul îngerilor: "Trebuie să te adresezi foarte ferm"

Terapia cu îngeri este o meditație asistată de ghizi specializați. Ea ne ajută să ne descoperim pe noi înșine și să fim conștienți de potențialul nostru.

Cum te rogi pentru a atrage ajutorul îngerilor: "Trebuie să te adresezi foarte ferm"
de Georgiana Adam    |    05 Iun 2021   •   21:54

Andrei Diaconu, consultat în spiritualitate, a explicat la Antena 3 cum trebuie să ne adresăm îngerilor pentru a le cere ajutorul și mai ales ca dorințele și gândurile noastre să fie ascultate.  

"Avem  o percepție cumva greșită despre a cere ajutorul îngerilor. Cei mai mulți spun "te rog"; "ajută-mă"; "îți mulțumesc".

Îngerii sunt creați tocmai pentru a ne servi pe noi. Este foarte important ca atunci când ceri ceva îngerilor să fii foarte ferm: vreau acel lucru; ajută-mă să câștig un salariu mai bun sau să iau job-ul respectiv.

Îngerii sunt peste tot

Întotdeauna când ne adresăm îngerilor trebuie să ne adresăm în acest mod. Dacă nu, ei nu ascultă. Îngerii sunt peste tot, doar că unii îi pot simți și alții nu îi pot simți sau unii știu să comunice cu ei sau alții nu știu să comunice cu ei.

Important este să credem în ei. Așa cum există îngeri există și demoni. Îngerul este atras de iubire și compasiune, demonii sunt atrași de răutate, invidie, fapte urâte (...) Demonii te pot ademenii cu lucruri foarte rapide, precum să fii bogat, celebru și tot așa", a explicat Andrei Diaconu, la Voi cu Voicu.

"Există îngerii păzitori, pe care îi primim cu toții atunci când ne naștem, fiecare om poate avea un înger, doi, trei, depinde de faptele pe care le face.

Dar există și acei îngeri mai mari care se numesc arhangheli. Dacă îngerii păzitori sunt percepuți ca lumină, arhanghelii își vor face prezența simțită într-un mod mai puternic", a mai adăugat el.

Cinci virtuți pentru atragerea îngerilor

"Trebuie să respectăm cinci virtuți. În momentul în care tu ai aceste cinci virtuți, nu ai cum să atragi decât îngeri în jurul tău. Virtuțiile acestea sunt simple: iubire, compasiune, lumină, pace și iertare", spune consultantul spiritual Andrei Diaconu.

×
Subiecte în articol: rugaciune ingeri ajutor
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close