Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Dan Fărcaş: "În 1992, la Buzău, un OZN a oprit un exerciţiu cu elicoptere. Obiectele neidentificate au un comportament inteligent"

Dan Fărcaş: "În 1992, la Buzău, un OZN a oprit un exerciţiu cu elicoptere. Obiectele neidentificate au un comportament inteligent"

Fenomenul OZN-urilor a tras pe toată lumea de multă vreme, însă multe lucruri din cele care s-au auzit sunt dezinformări, falsuri şi speculaţii. 

Dan Fărcaş: "În 1992, la Buzău, un OZN a oprit un exerciţiu cu elicoptere. Obiectele neidentificate au un comportament inteligent"
Sursa foto: captura Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   22:50

Doar 5-10% din cazuri sunt reale, spune scriitorul Dan Fărcaş, informatician, membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale şi preşedinte al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN).

Potrivit acestuia, Donald Trump a desecretizat raportul preliminar despre OZN, iar în 1952, zeci de astfel de obiecte neidentificate au staţionat deasupra Casei Albe.

În 1992, la Buzău, un OZN a oprit un exerciţiu cu elicoptere, a mai spus Dan Fărcaş, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Scriitorul susţine că obiectele neidentificate au un comportament inteligent, iar militarii din întreaga lume sunt instruiţi să nu atace obiectele neidentificate.

Declaraţiile complete ale scriitorului Dan Fărcaş pe acest subiect, în clipul video de mai jos.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Dan Fărcaş
Parteneri
Coldplay, la primul concert în România: „Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”
x close