Antena 3 CNN Emisiuni Voi cu Voicu Horoscopul verii 2023, cu Cristina Demetrescu. Gemenii schimbă paradigma, Leii strălucesc, Scorpionii sunt pe val

Horoscopul verii 2023, cu Cristina Demetrescu. Gemenii schimbă paradigma, Leii strălucesc, Scorpionii sunt pe val

Astrologul Cristina Demetrescu a revenit, la cererea publicului, la emisiunea Voi cu Voicu, cu noi previziuni pentru vara acestui an marcat de tranzite astrale spectaculoase.

horoscop cristina demetrescu
Horoscopul verii 2023, cu Cristina Demetrescu. Gemenii schimbă paradigma, Leii strălucesc, Scorpionii sunt pe val Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   23:50

Avem parte de tranzite majore în această perioadă, iar influenţele la nivel personal dar şi colectiv sunt deosebit de puternice. Astrologul Cristina Demetrescu a punctat câteva din reperele acestei veri pentru fiecare nativ zodiacal.

Horoscopul verii 2023 - Berbec 

Berbecul, primul semn al zodiacului, va fi vedetă în continuare, prin prisma faptului că sensul vieții, destinul se poziționează pe această zodie. Tranzitul lui Jupiter, care a fost și este cea mai bună dintre planete, vine cumva și îi împinge spre direcții şi idei noi, curajoase, spre o viață independentă.

Influenţaţi de Saturn aflat în zodia Pești, unii Berbeci se întreabă unde este binele, pentru că ei resimt tranzitul din punct de vedere medical sau al unor travalii pe care le parcurg. Numai că Berbecul poate evolua cel mai bine exact atunci când iese din zona de confort şi este obligat să caute soluții. Iar intrarea lui Jupiter în Taur, pentru Berbeci este foarte bună din punct de vedere financiar.

În momentul de față Berbecu nu riscă decât dacă stă pe loc sau dacă se lasă pradă valurilor care îl duc la fund.

Horoscopul verii 2023 - Taur 

Taurul beneficiază de Marele Benefic care a intrat în zodia lui pentru un an și ceva. Dincolo de faptul că își deschide niște drumuri, la momentul acesta, un tranzit de 12 ani al lui Jupiter se întâlnește cu un tranzit de 18 ani al destinului, şi sunt ocazii unice. 

Taurul trebuie să îşi deschidă foarte bine partea senzorială şi dacă apar blocaje care pot avea legătură cu un șef, cu interesele familiei, trebuie să aștepte și să spere. Va trece de această perioadă, apoi lucrurile vor fi foarte bune pentru el.

Este o perioadă bună pentru Taurii care doresc să fie independenți, care vor să fie freelanceri, care vor să își schimbe grupul de care aparțin. Își schimbă cumva direcția, regăsesc noi vocații, generează noi pasiuni.

Horoscopul verii 2023 - Gemeni

Pentru Gemeni este o perioadă bună din punct de vedere al închiderii unor cicluri, al împăcării unor situații, al vindecării, al sănătății. Sunt oameni care vor primi vești bune în urma unor diagnostice care probabil în ultimii ani i-au supărat.

Da, se schimbă o paradigmă în viața Gemenilor. Devin mai liniștiți, devin mai calmi și de aici se generează noi idei pentru viitor. Ei sunt pe un apogeu profesional al viețiil lor, iar aceia dintre Gemeni care nu se regăsesc în ce spun în momentul de față, probabil că nu sunt pe drumul cel bun. Da, ei sunt mai flexibili și pot să se repoziționeze, practic, oricând.

Dacă nu există apogeul profesional, până la urmă este vorba despre asumarea unor responsabilități care pot fi legate și de familie, ceea ce este un lucru foarte bun pentru viitorul lor. Deci, pentru Gemeni mai multă sănătate, liniște și idei care se ascund undeva în subconștientul lor; acele abilități, talente pe care dacă meditează un pic, s-ar putea să le găsească acolo, în interior. 

Horoscopul verii 2023 - Rac

Racii sunt într-o perioadă de evoluție, de învățare, de educație. Să-și facă curaj, chiar dacă sunt puțin mai refractari, pentru că oportunitățile nu sună la uşă. Sunt un pic mai departe de pragul ușii.

Dacă te simți blocat, dacă simți că nu te mai regăsești în viața ta, cumva trebuie să-ți faci curaj și de a călători, și de a învăța și de a evolua spiritual. 

Pentru Rac există o energie foarte bună, care se numește energie de protecție, undeva zona protecție este foarte bună. Racul nu este zodia care să riște foarte mult în această perioadă. Este o zodie binecuvântată și protejată și, mai ales că este o zodie de apă, intuitivă, ceea ce simte trebuie să și promoveze.

Horoscopul verii 2023 - Leu

Mari șanse din punct de vedere profesional, promovare, creștere, recunoaștere socio-profesional pentru zodia Leu. Dincolo de tranzitul Lunii Negre, care ne supără pe toți din zona asta în perioada următoare, Leul este implicat în tensiuni, în blocaje, prin energia pe care o generează.

Deci, din punct de vedere al verii, este posibil ca Leul, în anumite colective care se află, să fie un fel de gică-contra. Da, pentru că este Luna Neagră, pentru că este Marte, pentru că sunt orgolii, pentru că el vede lucrurile foarte diferit și s-ar putea undeva să nu-i convină anumite situații și la el să fie cheia.

Din punctul ăsta de vedere, este foarte posibil să-și atragă conflicte și animozități. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, Leul este pe un tranzit foarte bun, foarte sus.

Dacă lași orgoliile, dacă speculez momentul, dacă ai viziune și nu te blochezi în lucruri meschine și mici, atunci este foarte posibil să fie una dintre cele mai binecuvântate zodii.

Trebuie să fie foarte atent la bani, la investiții, la împrumuturi care sunt pe termen lung. Dacă investește în profesia lui, în cariera lui, care este foarte bine aspectată în momentul de față și își asumă acele responsabilități care trebuie, atunci va ajunge în punctul care trebuie.

Horoscopul verii 2023 - Fecioară

Fecioara poate călători, poate studia dincolo de granițele țării, adică are perspective foarte largi vizavi de drumuri în străinătate. Apropo de evoluția spirituală a Fecioarei, undeva orizontul este foarte larg pentru această zodie și energiile de pământ o ajută foarte mult.

Pentru Fecioară, Jupiter în Taur o elevează, o ridică, îi creează idealuri noi. Fecioara este posibil să se implice în viitor în tot felul de proiecte. Simte așa un plus de energie.

Blocajele care pot interveni pentru zodia Fecioarei din zona partenerială, adică partenerul de viață este posibil să nu fie de acord cu proiectele unei Fecioare.

Este o perioadă bună din punct de vedere al transformărilor pentru această zodie, să nu le fie frică de schimbări majore, să lase lucruri în spatele lor și să meargă înainte.

Horoscopul verii 2023 - Balanţă

Zodia Balanței este cea care va suporta tranzitul karmei. Zona relaţiilor va fi traversată pentru următorul an și jumătate de Axa Vieții. Se mai schimbă  raportul de forțe în ceea ce privește relațiile Balanței. Karma decontează foarte multe pentru această zodie.

Să sperăm că undeva au lăsat în spate, pentru că au avut o perioadă de schimbare foarte mare, pe care nu știu dacă toate Balanțele și-au făcut curaj să o facă. Este o zodie care amână, care tergiversează sau care să lasă influențată.

În momentul de față este posibil să ajungă la o anumită scadență, dar este o perioadă profitabilă din punct de vedere financiar. Sunt multe Balanţe care sunt ajutate cumva de univers și destin, și sunt repoziționate pur și simplu de la sine. 

Schimbări profesionale pentru zodia Balanței, și mai multă muncă în următorii 3 ani, de unde și, probabil, profiturile.

Dacă depun efort și dacă investesc, profiturile sunt mari într-adevăr. Şi nu vorbesc neapărat de bani care vin din salariu, vorbesc și de bani care vin prin activități care țin de talentele lor.

Horoscopul verii 2023 - Scorpion

Scorpionul este o zodie care capătă din ce în ce mai multă forță, putere, profunzime spirituală, emoțională, aspecte ce au legătură cumva cu profunzimea intuitivă a Scorpionului.

Este o perioadă mai intensă din punct de vedere al iubirii, dar este foarte importantă pentru maturizarea acestui nativ.

Totuși, se energizează un pic mai mult această zodie. Este o perioadă bună pentru alianțe, pentru căsătorie, pentru a întâlni persoana potrivită și nu în ultimul rând, Scorpionul începe proiecte noi din punct de vedere profesional.

Destinul este cel care lucrează în favoarea lui. Este o zodie care schimbă odată la o perioadă de timp traiectoria, iar la momentul acesta recuperează toată pierderea energetică din următorii 3 ani, adică va fi cumva pe val.

Horoscopul verii 2023 - Săgetător

Săgetătorului nu este o zodie care este pe cel mai mare val sau ar putea să fie vorba despre un val interior, dacă vrei, care ține de emoție și ține de nevoia de regăsire de sine. Saturn în zodia Pești îi obligă cumva pe Săgedători să organizeze mai bine lucrurile la nivel personal, de familie, de casă, de confort propriu. Îi ajută să ajungă la profunzime, la cercetare, dezvoltare și evoluție spirituală, mai puțin pe priecte care ţin de ambiţie. 

Este o perioadă foarte bună pentru sănătate. Jupiter intră pe o zonă medicală pentru zodia Săgetătorului.

Este o conjunctură foarte bună pentru noi locuri de muncă, a unor perspective profesionale foarte interesante, dar mai mult canalizate către ceea ce îi place Săgedătorului să facă, mai puțin legate de ambiții. Adică îl ajută cumva să se regăsească și să și câștige suficient de bine.

Urmează o perioadă foarte creativă pentru Săgetătorii care doresc cumva să o ia de la zero în anumite proiecte ori domenii şi să-și valorifice un pic abilitățile personale.

Horoscopul verii 2023 - Capricorn

Capricornii sunt și ei, ca restul zodiilor de pământ, foarte bine aspectați de noua intrare a lui Jupiter în zodia Taurului. În viața lor sunt lucruri care vin mai ușor decât în viața altor zodii.

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere al iubirii, al procreerii. Capricornii se pot îndrăgosti și pot da mai multă importanță vieții personale decât vieții profesionale, așa cum au fost obișnuiți.

Pe de altă parte, pot scăpa de ambițiile acelea legate de funcții sau de roluri socio-profesionale care îi consumă, și se pot lăsa mai lejer pe valul acesta al creativității. 

Este un alt episod din viața Capricornului, în care o ia de la zero prin a nu mai demonstra celorlalți cât de puternici sunt ei, ci prin a-și demonstra lor înșişi ce pot face cu aceste abilități pe care le au.

Proiecte în continuare pentru Capricorn, vizavi de casă de domiciliu. Unii se mută în altă parte, alții revin în țară, alții își schimbă orașul. Continuă niște proiecte prin Destinul acesta care intră în zodia Berbecului pentru cei care încă nu au rezolvat cu tot felul de proiecte imobiliare.

Şcoală multă pentru Capricorn, trebuie să învețe - apropo de creativitatea despre care vorbeam puțin mai devreme -, mai și învățăm. 

Horoscopul verii 2023 - Vărsător

Vărsătorii, dincolo de această tatonare a lui Pluton care cumva le schimbă niște perspective, sunt o zodie care sper că a învățat ceva de la tranzitul lui Saturn, care acuma este poziționat pentru ei pe sectorul banilor.

Unii încep să-și valorifice potențialul, alții devin mai conștienți de abilitățile lor și calculează mai bine în sectorul financiar. Oricum, Saturn nu bagă în traistă, el aduce bani foarte mult prin muncă, dar este o perioadă în care Vărsătorul va dori să investească. Poate să investească în zona imobiliară, poate să investească în școală, în viitorul lui sau al copiilor lui.

Termină totuși o perioadă dificilă, o perioadă grea, care a fost legată și de sănătate și de unele încercări prin care a trecut. Poate comunica foarte mult și se poate regăsi foarte mult în planul comunicării. Destinul este tot așa, într-o zonă în care poate să să învețe să vorbească, să valorifice aceste lucruri, să scrie, să predea și, nu în ultimul rând, să se folosească mai mult de planul acesta al comunicării.

Horoscopul verii 2023 - Peşti

Zodia Peștilor este cea care suportă tranzitul lui Saturn, este zodia cu cea mai mare greutate în această perioadă, pentru că Saturn, acolo unde revine o dată la 30 de ani, generează niște lecții, și acum este vorba despre această zodie care trebuie să fie foarte atentă, să citească și foarte bine semnele pe care le primeşte şi să nu stea.

Trebuie să-și valorifice foarte atent timpul pe care îl are și sunt în situația de a învăța. Jupiter este undeva pe Taur, care pentru ei înseamnă foarte mult deschidere către cunoștințe şi orizonturi noi. Pot ieși din anumite blocaje, anumite prizonierate în care au fost până în momentul de față.

Se pot elibera, pot deveni mai liberi, dar ar trebui să facă mai mult efort. Saturn te pune în situaţia să-ți asumi mai multă responsabilitate, dar o responsabilitate la nivel colectiv. Cine este Peștele, ce a venit să facă pe pe planeta Pământ și ce este în stare să facă?

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close