Antena 3 CNN Externe 12 morți și 31 de răniți, după ce un camion a rămas fără frâne și a lovit mai multe mașini, în Turcia

12 morți și 31 de răniți, după ce un camion a rămas fără frâne și a lovit mai multe mașini, în Turcia

Șoferul unui camion care se deplasa dinspre Hatay spre Ankara a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un TIR, apoi a ricoșat pe sensul opus și a lovit 9 mașini și două microbuze.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2023   •   10:19

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă, 6 mai, în jurul orei locale 19.00, în Hatay, unul dintre orașele grav afectate de cutremurul din luna februarie.

Conform primelor informații din cadrul anchetei, camionul implicat în accident a pierdut frânele, care ulterior au explodat, ducând la incendiul vehiculului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma incidentului, patru vehicule au fost distruse de flăcări.

Autoritățile au trimis la fața locului numeroase echipe de intervenție, inclusiv jandarmerie, poliție, pompieri și 22 de ambulanțe.

Citește și: Furtunile și tornadele au făcut ravagii în Turcia. Zeci de locuințe au fost distruse

Potrivit ultimei actualizări făcute de ministrul sănătății, bilanțul tragic al accidentului se ridică la 12 persoane decedate și 31 rănite.

"Le doresc mila lui Dumnezeu față de cetățenii noștri care și-au pierdut viața și condoleanțe rudelor lor. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că răniții își recapătă sănătatea cât mai curând posibil. Le doresc numai bine cât de curând", a declarat Ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca.

În urma accidentului a fost deschisă o anchetă de amploare.

×
Subiecte în articol: turcia accident camion
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close