Antena 3 CNN Externe A ieşit în faţa unei moschei să strige împotriva islamiştilor. Ce s-a întâmplat la scurt timp cu această femeie

A ieşit în faţa unei moschei să strige împotriva islamiştilor. Ce s-a întâmplat la scurt timp cu această femeie

A ieşit în faţa unei moschei să strige împotriva islamiştilor. Ce s-a întâmplat la scurt timp cu această femeie
12 Oct 2015   •   10:32

O femeie care a mers în faţa unei moschei pentru a protesta faţă de "islamul violent", în Michigan, SUA, a avut parte de o adevărată surpriză. Ea participa la o acţiune de protest organizată pe Facebook, însă cei câţiva "colegi" care apăruseră la miting au fost descurajaţi de numărul mic de oameni, aşa că au plecat. A rămas doar ea împotriva musulmanilor adunaţi la moschee. 

Când un caucazian s-a apropiat de ea şi i-a spus că ar putea fi musulman, femeia i-a strigat "Piei de aici, Satană şi treci pe partea ta de trotuar", spunând că îşi aşteaptă prietenii. "Putem fi prieteni", i-a răspuns bărbatul, care apoi s-a apucat să îi explice că religia musulmană nu vorbeşte despre decapitarea duşmanilor la fel cum a văzut ea la televizor.



Din vorbă în vorbă, femeia, care spune că îşi lua informaţiile de pe grupurile de Facebook anti-musulmane, a ajuns să se îmbrăţişeze cu femeile musulmane şi să îşi recunoască prejudecăţile. A intrat chiar şi în moschee, unde şi-a făcut mai multe poze, pentru ca, în final, toţi cei prezenţi să protesteze împotriva crimelor.



×
Subiecte în articol: islam musulman protest Michigan
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close