Antena 3 CNN Externe Amenda record primită de un adolescent de 16 ani, care a furat mașina părinților, s-a filmat și a postat pe internet

Amenda record primită de un adolescent de 16 ani, care a furat mașina părinților, s-a filmat și a postat pe internet

Amendă record primită de un adolescent de 16 ani din Italia, care a furat mașina părinților pentru a face o filmare pe care a pus-o pe internet.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   14:38

Amendă record în Italia, în valoare de 16.000 de euro, dată unui adolescent în vârstă de 16 ani care a furat cheile de la mașina mamei sale, apoi a mers două nopți la rând pe străzile orașului Giussano cu prietenii săi și ulterior a postat filmulețe cu această aventură pe internet.

Băiatul a profitat de faptul că mama lui nu se afla în localitate și a luat cheile mașinii.

Inițial, acesta a încercat, împreună cu prietenii lui, mai multe manevre în curtea casei, apoi au pornit pe străzile orașului.

Totul pentru a face o provocare pe care urma să o posteze pe internet.

Citește și: O bătrână din Germania le-a predat aur de 50.000 de euro unor falși polițiști. I-au spus că va fi jefuită de români

Fapta a ieșit la iveală în momentul în care bunicul adolescentului a observat lipsa mașinii și a sunat la poliție pentru a reclama furtul.

Într-un final, bunicul a găsim mașina parcată în zona cimitirului din oraș.

Carabinierii, sosiți la fața locului, au ascultat varianta adolescentului care se încurca în explicații, astfel și-au dat seama că ceva nu este în regulă.

Într-un final, carabinierii au aflat adevărul și anume că adolescentul a plecat două nopți la rând prin oraș, apoi au găsit și filmulețele pe internet în care se aud toți prietenii respectivului tânăr, care îl îndeamnă să meargă cu viteză.

Amenda de 16.000 de euro a fost dată pentru conducere fără permis și încredințarea mașinii unui minor.

×
Subiecte în articol: Italia Giussano amenda masina furata
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close