Antena 3 CNN Externe Amenințări cu moartea pentru un DJ argentinian, acuzat că l-a infectat pe Messi cu COVID-19

Amenințări cu moartea pentru un DJ argentinian, acuzat că l-a infectat pe Messi cu COVID-19

Fer Palacio, un DJ din Argentina care a apărut alături de Messi într-o fotografie săptămâna trecută, este acuzat că ar fi cel de la care fotbalistul a contactat COVID-19. A primit amenințări cu moartea.

Amenințări cu moartea pentru un DJ argentinian, acuzat că l-a infectat pe Messi cu COVID-19
Sursa foto: Instagram/ Ferpalaci0
de Cerasela Stafie    |    03 Ian 2022   •   21:15

Totul a pornit de la imaginea distribuită chiar de DJ. În această fotografie, cei doi bărbați stau unul lângă altul.

Știind că Fer respectivul Palacio a participat la câteva evenimente unde au fost raportate cazuri de Covid-19, unor internauți nu le-a luat prea mult pentru a face legătura între pseudo-cauză și efect.

Într-un videoclip postat duminică pe rețelele de socializare, bărbatul dezvăluie că a fost acuzat de populație că i-a transmis virusul lui Leo Messi. El a povestit că a primit mesaje insultătoare și chiar amenințări cu moartea, scrie Le Figaro.

”Sunt în tendințe pe Twitter pentru că Messi a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Se spune că eu l-am infectat și am fost numit chiar și criminal”, a spus DJ-ul.

El a mai adăugat că a fost testat, dar rezultatul a fost negativ: ”ieri (sâmbătă - n. r.), am fost testat fiindcă trebuie să plec în Uruguay şi nu am Covid-19”.

Messi este blocat în orașul natal Rosario, în Argentina, unde și-a petrecut vacanța de sfârșit de an alături de familie. Se va putea întoarce în Franța doar când va avea un rezultat negativ la testarea pentru coronavirus.

Lotul celor de la PSG este decimat de COVID-19. Cinci jucători au fost infectați, plus un membru al staffului.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi COVID-19 dj Argentina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close