Antena 3 CNN Externe Angela Merkel este sfătuită de Karl Lagerfeld să poarte "pantaloni tăiaţi mai bine" şi "veste deschise peste cămăşi"

Angela Merkel este sfătuită de Karl Lagerfeld să poarte "pantaloni tăiaţi mai bine" şi "veste deschise peste cămăşi"

Angela Merkel este sfătuită de Karl Lagerfeld să poarte "pantaloni tăiaţi mai bine" şi "veste deschise peste cămăşi"
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
26 Feb 2012   •   09:44
Creatorul de modă Karl Lagerfeld este cel care o sfătuieşte pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să poarte „pantaloni tăiaţi mai bine” şi „veste deschise peste cămăşi”, într-o serie de sfaturi vestimentare oferite într-un interviu, conform AFP.

„În ansamblu, codul său vestimentar este bun, dar tăietura ar trebui să fie mai îngrijită”, declară creatorul de modă german pentru o publicaţie. „Şi ar trebui să poarte o vestă deschisă peste o cămaşă şi pantaloni tăiaţi mai bine”, a adăugat Lagerfeld.

„Acest lucru i-ar permite o mişcare mai uşoară”, continuă creatorul care apreciază că modul în care se coafează şi culoarea părului pun în valoare perfect „ochii săi albaştri frumoşi şi nasul său fin”.

Angela Merkel a adoptat, de la preluarea puterii în 2005, un stil vestimentar foarte clasic, format din combinaţii de pantaloni purtaţi peste pantofi cu tocul jos şi veste colorate, cu nasturi, pe care le schimbă în funcţie de anotimp şi de reuniunea politică.

De garderoba cancelarului se ocupă o croitoreasă din Hambourg, Bettina Schoenbach.
 

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close