Antena 3 CNN Externe UPDATE. Atac terorist în Pakistan. Cel puțin 63 de oameni au murit, în urma unei explozii la un spital

UPDATE. Atac terorist în Pakistan. Cel puțin 63 de oameni au murit, în urma unei explozii la un spital

UPDATE. Atac terorist în Pakistan. Cel puțin 63 de oameni au murit, în urma unei explozii la un spital
08 Aug 2016   •   12:43

UPDATE: Bilanțul atacului terorist din Pakistan crește de la oră la oră. Autoritățile au anunțat, conform Reuters, că bilanțul a crescut la 63 de morți și zeci de răniți.

----------------------------

UPDATE: Explozia produsă luni dimineaţă la un spital din Quetta, în sud-vestul Pakistanului, s-a soldat cu 40 de morţi, potrivit unui responsabil local, citat de AFP şi DPA, conform Agerpres.

Ministrul sănătăţii din provincia Balucistan, Rehmatullah Baloch, a declarat că majoritatea victimelor sunt avocaţi care au ajuns în grabă la spital, unde fusese adus Bilal Anwar Kasi, şeful Baroului din provincia Balucistan, ucis anterior într-un atac.

Alţi 50 de oameni primesc îngrijire în diferite spitale din zona oraşului Quetta, dintre care unii sunt în stare critică.

''Bilanţul s-ar putea agrava'', a spus un medic al poliţiei, Nur Baloch, care tratează răniţii într-o clinică ce a fost bombardată.

----------------------------

Cel puţin 30 de persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite luni dimineaţă în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, oraş situat în sud-vestul Pakistanului, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Postul de televiziune în limba urdu Geo News a anunţat că deflagraţia a avut loc la ora locală 09:50 (05:20 GMT), în apropierea intrării secţiei de primiri urgenţe a spitalului din Quetta, reşedinţa provinciei Balucistan.

Potrivit agenţiei Kyodo, printre victime se află mai mulţi avocaţi şi cel puţin un cameraman TV care a ajuns în grabă la spital, unde fusese adus Bilal Anwar Kasi, şeful Baroului din provincia Balucistan, ucis anterior într-un atac.

Conform Al Jazeera, se pare că este vorba despre un atac sinucigaș cu bombă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close