x close

Avertisment fără precedent! Un temut jihadist s-a întors în Europa cu 400 de ”soldați devotați ISIS”

de A.M.P    |    31 Dec 2016   •   12:30
Avertisment fără precedent! Un temut jihadist s-a întors în Europa cu 400 de ”soldați devotați ISIS” 482 Foto:liveleak.com

Un general al Statului Islamic, cunoscut pentru atrocitățile comise în Siria, s-a întors în Europa, împreună cu 400 de soldați devotați, scrie Mirror.

Lavdrim Muhaxheri și oamenii lui se numără printre miile de oameni care au reușit să fugă din Alep, odată cu slăbirea puterii ISIS în oraș.

Potrivit serviciilor secrete italiene, surse din Kosovo au dezvăluit că mulți dintre luptători s-au deghizat în refugiați și au ajuns în Europa.

Muhaxheri, cunoscut și ca Abu Abdullah al Kosova, nu este doar un albanez kosovar care s-a alăturat Statului Islamic. El este unul dintre cei mai cunoscuți generali ISIS tocmai pentru că este străin și pentru că a recrutat numeroși luptători.

Muhaxheri a plecat în Siria la sfârșitul anului 2012 și a apărut în mai multe videoclipuri de propagandă în care le cere albanezilor să se alăture jihadului și în care el însuși apare decapitând sau aruncând în aer prizonieri.

Citeşte mai multe despre:

Siria Kosovo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati