Antena 3 CNN Externe Un avion de pasageri, deviat de la traseu, după ce un șarpe a fost descoperit la bord

Un avion de pasageri, deviat de la traseu, după ce un șarpe a fost descoperit la bord

Un avion de pasageri a fost deviat de la traseul său, după ce pasagerii au descoperit un șarpe la bord. Reptila a fost filmată, iar clipul a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Un avion de pasageri, deviat de la traseu, după ce un șarpe a fost descoperit la bord
Sursa foto: Bangkokpost.com
de Cerasela Stafie    |    14 Feb 2022   •   21:02

Un cursă internă a companiei malaeziene AirAsia, din Kuala Lumpur către Tawau, a fost deviat joi după ce pasagerii au văzut un șarpe în avion.

Un videoclip împărtășit pe Tik Tok de utilizatorul E-dal Tay arată șarpele lung într-un corp de iluminat deasupra capetelor pasagerilor. AirAsia a confirmat că acest lucru a avut loc, dar a declarat că a fost un ”incident foarte rar”.

@edal8808 Kelihatan seekor ular dalam pesawat dlm penerbangan dari KL ke Tawau. Pesawat terpaksa emergency landing di AirPort Kuching #fyp ♬ Suspense Music - Sound Collective

”De îndată ce căpitanul a aflat, a decis să devieze aeronava către Kuching, ca măsură de precauție. Căpitanul a luat măsurile corespunzătoare și zborul a plecat în siguranță către Tawau cât mai curând posibil. Siguranța și bunăstarea oaspeților și a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea noastră principală”, a declarat Liong Tien Ling, ofițerul șef de siguranță al companiei aeriene, pentru Business Insider.

Șarpele nu a rănit pe nimeni, a precizat compania aeriană. Autoritatea de Aviație Civilă din Malaezia a declarat că incidentul a fost gestionat foarte bine, conform New Straits Times.

Videoclipul a fost vizionat de peste două milioane de ori pe TikTok. Unii telespectatori au comentat că amintește de filmul de acțiune din 2006 cu Samuel L. Jackson ”Șerpi în avion”.

 

×
Subiecte în articol: sarpe avion de pasageri deviere
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close