Antena 3 CNN Externe Un avion rusesc cu peste 200 de pasageri s-a prăbuşit. Nu există supravieţuitori

Un avion rusesc cu peste 200 de pasageri s-a prăbuşit. Nu există supravieţuitori

Un avion rusesc cu peste 200 de pasageri s-a prăbuşit. Nu există supravieţuitori
31 Oct 2015   •   10:20
UPDATE 12.22 - Trupurile neînsuflețite a cel puțin cinci copii au fost descoperite la locul prăbușirii avionului Airbus-321 al companiei aviatice ruse "Kogalâmavia", în peninsula Sinai, informează RIA Novosti și Reuters.


Potrivit unor surse de informații din cadrul echipelor de salvare egiptene sosite la fața locului, avionul s-a rupt în două și "gemete s-ar auzi de sub rămășițele aparatului". "Încercăm să ajungem la secțiunea avionului unde s-ar mai putea găsi pasageri în viață. Am auzit voci și sperăm să găsim supraviețuitori", a declarat sursa de informație citată, potrivit RIA Novosti.

Anterior, surse locale de informație afirmau că nu există supraviețuitori ai accidentului aviatic.

Președintele rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați în accident și a ordonat înființarea unei comisii pentru anchetarea cauzelor prăbușirii.

Aparatul Airbus-321 al companiei aviatice "Kogalâmavia", care efectua cursa 9268 pe ruta Sharm el—Sheikh — Sankt Petersburg, a decolat de pe aeroportul egiptean sâmbătă la 6:21 (ora Moscovei) și peste 23 de minute a dispărut de pe ecranele radarelor. La bordul avionului se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului.

UPDATE 11.16 — Resturile avionului civil rus prăbușit în Egipt au fost localizate; nu există supraviețuitori

Nu există supraviețuitori în urma accidentului aviatic produs sâmbătă în Egipt, când un avion civil rus cu 217 pasageri la bord s-a prăbușit în peninsula Sinai, au anunțat surse din cadrul serviciilor de securitate egiptene, informează Reuters.

Resturile avionului civil rus au fost descoperite în nordul peninsulei Sinai, informa anterior site-ul de știri egiptean Youm7, citat de RIA Novosti. Potrivit sursei citate, forțele de securitate egiptene au încercuit zona în care s-a prăbușit avionul, lângă orașul El-Arish din nordul peninsulei Sinai, iar zeci de ambulanțe au fost trimise la fața locului.

O sursă de informație din cadrul Rosaviația a precizat pentru RIA Novosti că aparatul Airbus-321 al companiei aviatice "Kogalâmavia", care efectua cursa 9268 pe ruta Sharm el—Sheikh — Sankt Petersburg, a decolat de pe aeroportul egiptean la 6:21 (ora Moscovei) și peste 23 de minute a dispărut de pe ecranele radarelor. La bordul avionului se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului.

Portalul de știri egiptean Masrawi informează că aviația militară egipteană a fost alertată pentru a căuta avionul rus.

Un avion de pasageri rusesc cu 217 persoane la bord, s-a prăbuşit în peninsula Sinai, a anunţat Sharif Ismail, premierul Egiptului. Nava, aparținând companiei Kogalymavia, decolase cu puțin timp înainte de dezastru și se îndrepta spre St. Petersburg.

Avionul, un Airbus A-321, era plin cu turiști ruși în majoritate, relatează BBC.

×
Subiecte în articol: avion prabusit peninsula Sinai
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close