Antena 3 CNN Externe Un băiat român mutilat într-un incendiu, îngrijit exemplar în SUA

Un băiat român mutilat într-un incendiu, îngrijit exemplar în SUA

Unui copil de 12 ani din România i s-a oferit o nouă şansă la viaţă în Statele Unite ale Americii. Băiatul şi-a pierdut părinţii într-un incendiu, iar din cauza flăcărilor a suferit arsuri pe 75% din suprafaţă corpului. Copilul a fost ajutat de două voluntare din Statele Unite care l-au dus la cei mai buni medici pentru a fi tratat.

Un băiat român mutilat într-un incendiu, îngrijit exemplar în SUA
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2011   •   15:19

În ciuda arsurilor de pe trup, Marius este un băiat plin de viaţă. Dincolo de zâmbetul său se ascunde o poveste tragică. În urmă cu trei ani, in apartamentul în care Marius locuia cu părinţii în România a izbucnit un incendiu. Atât mama, cât şi tatăl lui au murit. El a scăpat cu viaţă, dar cu arsuri pe o suprafaţă de trei sferturi din corp. Şi-a pierdut toate degetele, şi-a ars faţa, şi-a pierdut tot nasul.

Cu toate acestea a continuat să lupte pentru viaţa lui. Când era intrernat într-un spital din România a fost vizitat de două tinere voluntare din Statele Unite ale Americii. Ele au fost cele care l-au ajutat pe Marius să ajungă peste Ocean, unde urma să fie îngrijit de cei mai buni medici. În plus copilul a reuşit să-şi găsească în America şi o nouă familie.

Înainte de toate, Marius va fi supus mai multor intervenţii chirurgicale. Însă atât doctorii cât şi noii lui părinţi sunt convinşi că băiatul va trece fără probleme peste ele.

×
Subiecte în articol: baiat roman incendiu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close