Antena 3 CNN Externe "Banditul desculţ" arestat de poliţia din Bahamas

"Banditul desculţ" arestat de poliţia din Bahamas

"Banditul desculţ" arestat de poliţia din Bahamas
Sursa foto: Foto: www.rightcelebrity.com
12 Iul 2010   •   09:57

Poliţia din Bahamas l-a arestat duminică pe tânărul american poreclit ?Banditul desculţ?. Băiatul în vârstă de 19 ani fugea de doi ani de justiţia din Statele Unite, după ce a furat maşini, bărci cu motor şi cel puţin cinci avioane. Americanul a atras simpatia a mii de oameni, fascinaţi de felul în care reuşea să scape de oamenii legii.

Colton Harris-Moore, poreclit ?Banditul desculţ?, a fost arestat pe insula Eleuthera şi urma să fie transferat în capitala Nassau. Poliţia din Bahamas îl căuta încă de săptămâna trecută. El este suspectat că a spart mai multe locuinţe din zonă.

Harris-Moore fugea de oamenii legii din Statele Unite de doi ani. El a evadat dintr-o şcoală de corecţie din statul Washington, în 2008 şi a devenit extrem de popular pe Internet, unde mii de fani s-au declarat fascinaţi de felul în care a reuşit să scape de autorităţi. Tânărul este suspectat că a furat maşini, bărci cu motor şi cel puţin cinci avioane, deşi nu are niciun fel de pregătire în domeniu.

În trecut, tânărul a avut parte de o copilărie cu probleme. A fost condamnat prima dată la vârsta de 12 ani, pentru posesie de bunuri furate. Până la 13 ani, a mai fost condamnat de încă trei ori. În 2007, a ajuns la şcoala de corecţie, după ce a fost prins în timp ce spărgea o locuinţă.

Admiratorii săi l-au poreclit "Banditul desculţ", după ce s-a aflat că nu purta pantofi în timpul spargerilor şi că, de câteva ori, a desenat cu creta urme de picioare la locul infracţiunilor. De altfel, în momentul în care a fost arestat, Moore nu purta încălţări.

 

Antena 3

×
Subiecte în articol: politisti SUA furt
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close