Antena 3 CNN Externe Un bărbat a murit după ce o groapă a apărut pe fundul unei piscine din Israel | Salvatorii au avut nevoie de 4 ore pentru a-i recupera cadavrul

Un bărbat a murit după ce o groapă a apărut pe fundul unei piscine din Israel | Salvatorii au avut nevoie de 4 ore pentru a-i recupera cadavrul

Un bărbat a murit după ce a fost înghițit de o groapă apărută pe fundul unei piscine din Israel. Victima participa la o petrecere privată, iar două persoane sunt anchetate.

Un bărbat a murit după ce o groapă a apărut pe fundul unei piscine din Israel | Salvatorii au avut nevoie de 4 ore pentru a-i recupera cadavrul
Sursa foto: Twitter/_GlobalCrisis_
de Alexandra Ionescu    |    22 Iul 2022   •   23:16

Bărbatul a fost înghițit de groapa prin care s-au scurs apa și mai multe obiecte din piscină. Incidentul a avut loc într-o vilă care găzduia un eveniment al unei companii în orașul Karmi Yosef, la 40 km sud-est de Tel Aviv.

Victima era un angajat al companiei, în vârstă de 32 de ani. Proprietarii reședinței, în vârstă de 60 de ani, au fost reținuți sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin neglijență.

Imaginile filmate cu telefonul mobil arată persoane în costume de baie în interiorul și în jurul piscinei aproape goale, care privesc șocate cum apa se scurge într-o gaură mare, luând cu ea obiectele gonflabile.

Un bărbat care se apropie pentru a arunca o privire alunecă pe spate, dar reușește să se ridice, evitând cu greu să fie tras în groapă. Un al doilea bărbat a căzut în gaură, dar a reușit să iasă, suferind răni ușoare.

Groapa avea o adâncime de 13 metri și a fost nevoie de patru ore pentru ca echipele de salvare să ajungă la cadavru. Se pare că la petrecere participau aproximativ 50 de persoane, dar în piscină nu erau decât șase oameni.

The Times of Israel a citat presa locală, potrivit căreia proprietarul a construit piscina fără autorizație, iar structura avea probleme cunoscute de construcție.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Israel piscina groapa Tel Aviv
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close