Antena 3 CNN Externe S-a aruncat în fața trenului pentru a-și amputa picioarele, sperând la o asigurare de 3 milioane de euro

S-a aruncat în fața trenului pentru a-și amputa picioarele, sperând la o asigurare de 3 milioane de euro

Un bărbat maghiar a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru că și-a amputat propriile picioare sub roțile unui tren, în încercarea de a încasa prime de asigurare de aproape 3 milioane de euro.

S-a aruncat în fața trenului pentru a-și amputa picioarele, sperând la o asigurare de 3 milioane de euro
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    11 Noi 2021   •   16:43

De șapte ani, autoritățile caută răspunsuri la unul dintre cele mai bizare cazuri din istoria criminalisticii maghiare, iar procedurile penale de-a lungul maratonului au atins luni o etapă importantă. 

Judecătoriei Centrale Pest a decis că bărbatul în vârstă de 54 de ani a pus la cale ”accidentul”, așa că a fost condamnat la doi ani de închisoare. El va trebui să suporte și costul proceselor.

„Mi se pare interesantă decizia, bineînțeles că nu mă așteptam la asta, sunt dezamăgit. Trebuie să merg până la capăt, pentru că nu este corect, iar instanța trebuie să simtă asta”, a spus Sándor Cs.

Bărbatul instala centrale electrice în țară și în străinătate. Dar, de când a fost forțat să meargă într-un scaun cu rotile, nu a mai putut să-și exercite profesia.

”Viața mea este practic distrusă! De la accident nu am reușit să obțin echipamentul medical necesar și nici să primesc tratamentele de reabilitare necesare, așa că în corpul meu s-au dezvoltat probleme permanente de gât, talie și coloană”, a enumerat bărbatul pentru Blik.

Potrivit lui, soția îl sprijină în toate, dar este și o povară îngrozitor de mare pentru ea.

Instanța spune că Sandor și-a amputat picioarele de la genunchi, după ce le-a pus singur pe linie în urmă cu șapte ani. De-atunci, folosește membre protetice și un scaun cu rotile și susține că facturile medicale și taxele legale l-au falimentat.

Pe de altă parte, acesta susține că a alunecat pe niște bucăți de sticlă care erau pe marginea șinei, și că a căzut în fața trenului.

Ambele picioare ale bărbatului au fost amputate de la genunchi în jos. 

„Mult timp după accident, m-am întrebat  ce am greșit sau dacă am greșit. A devenit cu adevărat clar când anchetatorii au reluat și au reconstruit evenimentele de pe platformă în anul următor. Mi-am dat seama că nu sunt eu de vină”, a spus Sándor.

Bărbatul a intentat mai multe procese de despăgubire împotriva asigurătorilor, dar nu se poate aștepta la mare lucru în lumina verdictului de ieri.

×
Subiecte în articol: barbat tren amuputare picioare despagubire
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close