Antena 3 CNN Externe Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii după ce a descoperit că avea certificat fals de vaccinare, în Germania

Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii după ce a descoperit că avea certificat fals de vaccinare, în Germania

Un bărbat din Germania și-a ucis cei trei copii și soția, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Omul falsificase un certificat de vaccinare, iar acest lucru fusese descoperit. Se temea că va fi arestat și își va pierde copiii.

Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii după ce a descoperit că avea certificat fals de vaccinare, în Germania
Sursa foto: DPA Images / Fabian Sommer
de Cerasela Stafie    |    07 Dec 2021   •   18:57

Poliția a găsit, sâmbătă, doi adulți, ambii de 40 de ani, și trei copii de patru, opt și 10 ani morți într-o casă din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. Toți prezentau răni produse prin împușcare.

Totodată, oamenii legii au găsit și un bilet de adio. Individul a explicat că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa.

Angajatorul femeii a depistat falsul, iar cuplul se temea că vor ajunge la închisoare, iar copiii le vor fi luați de autorități.

Polițiștii au fost chemați la fața locului după ce câțiva oameni au văzut corpurile neînsuflețite în casă, scrie Reuters.

Incidentul cumplit s-a petrecut în contextul în care Germania a înăsprit restricțiile pentru a încerca să stopeze un al patrulea val al pandemiei de coronavirus. De luna trecută, angajații au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, că au trecut prin boală sau dețin test negativ pentru COVID-19 pentru a putea să se prezinte la locul de muncă.

Autoritățile germane au convenit, săptămâna trecută, să interzică accesul celor nevaccinați în majoritatea locurilor publice, cu excepția celor esențiale, cum ar fi magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile. Totodată, intenționează să facă vaccinarea obligatorie pentru unele locuri de muncă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close