Antena 3 CNN Externe Bebeluș abandonat pe un drum, la temperaturi de -20C, salvat de cinci adolescenți, în Siberia

Bebeluș abandonat pe un drum, la temperaturi de -20C, salvat de cinci adolescenți, în Siberia

Un bebeluș a fost abandonat pe un drum îndepărtat, lângă Novosibirsk, Siberia, unde temperaturile sunt de până la -20C. Cinci adolescenți care ieșiseră la plimbare l-au găsit și i-au salvat viața.

Bebeluș abandonat pe un drum, la temperaturi de -20C, salvat de cinci adolescenți, în Siberia
Sursa foto: Colaj zdrav.nso.ru
de Cerasela Stafie    |    12 Ian 2022   •   17:40

Nou-născutul a fost găsit vineri de cinci adolescenți, într-o cutie. Unul dintre tineri și-a sunat părinții, iar acestia au mers imediat la locul indicat.

Au luat fetița și au dus-o de urgență la cel mai apropiat spital. Se temeau că micuța, despre care se crede că avea aproximativ trei zile când a fost găsită, ar fi suferit degerături și nu va supraviețui, scrie BBC.

La sosirea la spital, un medic a examinat rapid copilul și l-a încălzit, frecându-i ușor brațele și picioarele, se arată într-un comunicat al ministerului regional al Sănătății. Pielea i-a devenit roz și s-a constatat că fetița este sănătoasă. Ulterior a fost transferată la un spital de copii unde este acum îngrijită.

Cuplul care a transportat bebelușul la spital, deși are deja trei băieți, își dorește acum să adopte copilul.Trebuie mai întâi să aștepte pentru a afla dacă rudele copilului pot fi găsite.

Polițiștii sunt în căutarea mamei fetiței și au deschis o anchetă penală pentru tentativă de omor asupra unui minor.

×
Subiecte în articol: bebelus abandonat adolescenti salvat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close