Antena 3 CNN Externe Un bebeluș din China a cucerit inimile tuturor. La doar 11 luni practică snowboardingul

Un bebeluș din China a cucerit inimile tuturor. La doar 11 luni practică snowboardingul

O fetiță de doar 11 luni din China a învățat să folosească placa de snowboard înainte să reușească să facă primii pași. Micuța a cucerit inimile tuturor.

Un bebeluș din China a cucerit inimile tuturor. La doar 11 luni practică snowboardingul
Sursa foto: India Times.
de Cerasela Stafie    |    29 Noi 2021   •   20:34

Abilitățile de snowboarding ale unei fetițe de doar 11 luni din China au uimit tot internetul. Clipurile cu micuța au ajuns virale.

Wang Yuji nu poate să meargă corect în picioare încă. Cu toate acestea, este cea mai tânără snowboarderă dintr-o stațiune de lângă Beijing, oraș care urmează să găzduiască Jocurile Olimpice de iarnă din 2022.

Încălțată în niște cizme minuscule și îmbrăcată cu mai multe straturi de haine, micuța folosește placa cu o ușuriță uimitoare.

Ea a fost filmată alunecând pe o pantă ușoară în fața tatălui ei, în timp ce acesta se ținea de snowboard-ul ei, din spate, cu o frânghie scurtă.

”Încă nu este capabilă să alunece singură, urmând unghiul pantei sau coborând în mod natural. Nu poate controla direcția sau să meargă foarte departe. Uneori, dacă zăpada este potrivită, poate merge pe tot drumul. Îi place foarte mult, ar fi super fericită dacă ar putea merge departe," a spus tatăl ei, potrivit India Times.

 

×
Subiecte în articol: snowboard China bebelus din china
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close