Antena 3 CNN Externe Un bebeluș, născut prematur și declarat decedat, a început să plângă în drum spre cimitir

Un bebeluș, născut prematur și declarat decedat, a început să plângă în drum spre cimitir

Un tată îndurerat, care încerca să se împace cu moartea bebelușului său, născut prematur, a fost uimit și îngrozit când copilul a început să plângă în timp ce îl ducea la un cimitir pentru înmormântare.

Un bebeluș, născut prematur și declarat decedat, a început să plângă în drum spre cimitir
Sursa foto: Twitter/ The Mirror
de Cerasela Stafie    |    11 Ian 2022   •   17:29

Totul s-a petecut în orașul Adana, din sudul Turciei. Un tată cu inima frântă își ducea copilul ”mort” la un cimitir pentru a fi înmormântat. Bărbatul a fost șocat a fost când l-a auzit plângând în mașină, în drum spre înmormântare.

Medicii de la Spitalul de Stat Yuregir din Adana au eliberat un certificat de deces, după ce au ajuns la concluzia că micuțul, născut în luna a cincea de sarcină, era mort.

Mama Melek Sert, în vârstă de 32 de ani, a acuzat dureri și a mers la spital pe 27 decembrie. Femeia a primit tratament medical și a fost externată pe 30 decembrie.

Dar s-a îmbolnăvit din nou în ajunul Anului Nou și a fost dusă la Spitalul de Stat Seyhan, unde starea ei s-a deteriorat pe 2 ianuarie. Medicii i-au spus că ”are un avort spontan”, explicând că fătul este ”mort”, scrie The Mirror.

Bebelușul a fost născut natural și a fost declarat decedat de medici. Tatăl, Hasan Sert, a dus apoi copilul presupus mort la cimitir, pentru ca acesta să fie îngropat, dar pe drum până acolo bebelușul a început brusc să plângă.

Micuțul se luptă acum pentru viața sa la terapie intensivă, iar tatăl, uluit, a făcut un apel pentru donații de sânge: ”copilul meu se luptă pentru viața lui. Pentru nu i-am dat încă un nume, cei ce doresc pot dona sânge pentru copilul Sert”, a spus acesta.

O anchetă a fost declanșată de autorități împotriva spitalului pentru a stabili dacă a avut loc vreo neglijență.

 

×
Subiecte în articol: cimitir plans bebelus mort
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close