Antena 3 CNN Externe Actorul Benedict Cumberbatch va găzdui o familie de ucraineni în casa sa din Marea Britanie

Actorul Benedict Cumberbatch va găzdui o familie de ucraineni în casa sa din Marea Britanie

Actorul Benedict Cumberbatch așteaptă ca o familie ucraineană să sosească în Marea Britanie pentru a locui la proprietatea sa.

Actorul Benedict Cumberbatch va găzdui o familie de ucraineni în casa sa din Marea Britanie
Sursa foto: Hepta/ Picturelux / Phil McCarten
de Silvia Preda    |    26 Apr 2022   •   23:38

"Au reușit să iasă din Ucraina, le monitorizez progresul în fiecare zi", a explicat Cumberbatch despre familia de refugiați pe care o așteaptă.

"Din păcate, sunt supuși unui tratament medical, dar a spune ceva mai mult despre asta ar însemna să le invadăm intimitatea și prea multe despre când vor veni și cum se gestionează asta ar însemna să o invadăm pe a mea.

Vreau să le ofer o anumită stabilitate după tulburările prin care au trecut, iar asta se va întâmpla în casa mea", a mai spus actorul.

Actorul a dezvăluit că a ajutat și alte persoane ale căror persoane dragi fug din Ucraina plătind costul cazării lor în Marea Britanie. "Am încercat să ajut financiar în acest sens în câteva cazuri", a mai spus el.

Milioane de ucraineni au fugit din ţara lor

A fost depăşit pragul de cinci milioane de ucraineni care au fugit din ţara lor. Europa nu s-a mai confruntat cu un val de refugiaţi atât de mare de la Al Doilea Război Mondial.

La 24 februarie, armata rusă a lansat o agresiune militară neprovocată împotriva Ucrainei, ceea ce Rusia numeşte ''operaţiune militară specială pentru denazificarea'' ţării vecine. 

×
Subiecte în articol: Benedict Cumberbatch
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close