Antena 3 CNN Externe Ce mănâncă Brigitte Macron la 64 de ani pentru o siluetă de invidiat

Ce mănâncă Brigitte Macron la 64 de ani pentru o siluetă de invidiat

Ce mănâncă Brigitte Macron la 64 de ani pentru o siluetă de invidiat
Sursa foto: Foto: Brigitte Trogneux/ Facebook
09 Noi 2017   •   20:11

Bucătarul şef de la Palatul Elysée, Guillaume Gomez, a dezvăluit care sunt preparatele pe care le mănâncă Brigitte Macron ca să se mențină în formă.

Potrivit Daily Mail, bucătarul şef Guillaume Gomez a dezvăluit că Prima Doamnă a Franţei, în vârstă de 64 de ani, mănâncă 10 fructe şi legume zilnic ca să nu se îngraşe, scrie Click. La o masă, i se fac platouri asortate cu câte cinci feluri de legume şi fructe, varietatea vegetateleor fiind secretul care o ajută să-şi păstreze talia de adolescentă.

“Ca şi predecesorii lor, preşedintele şi soţia sa preferă mâncărurile cu specific francez. Să lăsăm falsa modestie. Circa 70% dintre turiştii care vin în Franţa sunt interesaţi de gastronomia franceză. Servim pe cât posibil numai mâncăruri franţuzeşti la masa preşedintelui. Doar cafeaua nu e franţuzească. Însă peştele, carnea, fructele şi legumele sunt din Franţa sau teritoriile ei de peste mări. Folosim cu precădere fructe, legume şi produse lactate care provin de la cel mult 100 kilometri de Paris”, spune Gomez.

Deşi staff-ul de la Elysée are meniu fix, preşedintele şi soţia sa pot comanda ceea ce vor.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close