Antena 3 Externe Cel mai mare partener al NASA susţine că extratereştrii trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru''

Cel mai mare partener al NASA susţine că extratereştrii trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru''

de S.T.    |    03 Iun 2017   •   08:57
Cel mai mare partener al NASA susţine că extratereştrii trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru''
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Robert Bigelow, un antreprenor care lucrează în parteneriat cu Nasa, a sugerat că pe Pământ sunt prezenţi extratereştrii, aceştia aflându-se ,,chiar sub nasul nostru'', informează Independent. Bigelow a făcut anunţul în timpul unui episod al emisiunii 60 Minutes ce a prezentat munca sa în parteneriat cu agenţia spaţială. 

Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă o sondă expandabilă pentru oameni care se poate umfla pentru a furniza spaţiu locuibil în viitor. Tehnologia a fost testată anterior în călătoriile către Staţia Spaţială Internaţională, cele două organizaţii cooperând pentru viitoarele misiuni. 

Bigelow şi-a exprimat opinia despre existenţa extratereştrilor, el susţinând că OZN-urile au venit pe Pământ, extratereştrii fiind prezenţi printre oameni. ,,Sunt absolut convins că extratereştrii există,'' afirmă el.

,,A fost şi încă există o prezenţă a extratereştrilor pe Pământ. Şi am cheltuit milioane şi probabil voi cheltui mai mult decât orice individ din Statele Unite ale Americii pentru dovedirea existenţei acestora'', a adăugat el. 

×
Subiecte în articol: NASA extraterestri Pamant

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close