Antena 3 CNN Externe Charlie Sheen, acuzat că l-a violat pe unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului

Charlie Sheen, acuzat că l-a violat pe unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului

Charlie Sheen, acuzat că l-a violat pe unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului
Sursa foto: Foto: Charlie Sheen/Facebook
de S.T.    |    08 Noi 2017   •   22:13

Actorul american Charlie Sheen este acuzat că l-a violat pe actorul canadian Corey Haim, pe când acesta avea doar 13 ani.

Haim, care a murit în 2010, a dezvăluit în timpul vieţii că în copilărie a fost abuzat sexual de mai mulţi bărbaţi de la Hollywood, dar nu le-a făcut niciodată publice numele.

Corey Haim, unul dintre cele mai mari staruri ale anilor ’80, le-ar fi povestit prietenilor apropiaţi cum, la vârsta de 13 ani, a fost violat de Charlie Sheen, care la momentul respectiv era cu şase ani mai mare. Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare de la „Lucas“ (1986).

Fostul actor Dominick Brascia susţine că Haim i s-a confesat cu privire la cele întâmplate înainte de a muri din cauza pneumoniei, în anul 2010, la vârsta de 38 de ani. „Mi-a povestit că a făcut sex cu Sheen. Mi-a spus că au fumat iarbă şi au făcut sex anal. Haim a precizat şi că după acea întâmplare Sheen a devenit foarte distant şi l-a respins. Când Corey a dorit «să se prostească» din nou, Charlie i-a spus că nu mai este interesat”, a povestit Brascia pentru The National Enquirer, citat de Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen viol Hollywood abuz abuz sexual
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close