Antena 3 CNN Externe Chipul războiului: portretul lui Vladimir Putin, construit din 1.500 de fotografii ale atrocităților din Ucraina

Chipul războiului: portretul lui Vladimir Putin, construit din 1.500 de fotografii ale atrocităților din Ucraina

Imaginea cea mai reală a războiului din Ucraina este una creată de un fotograf din Belarus. Acesta a folosit 1.500 de imagini ale atrocităților comise de trupele ruse pentru a construi chipul lui Vladimir Putin.

Chipul războiului: portretul lui Vladimir Putin, construit din 1.500 de fotografii ale atrocităților din Ucraina
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    26 Apr 2022   •   23:02

Este cel mai original și dramatic portret al lui Vladimir Putin. Fotograful belarus, Pavlo Krychko, a folosit 1.500 de capturi de ecran și instantanee realizate în timpul războiului de 57 de zile al Rusiei împotriva Ucrainei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sunt imagini crude, necenzurate și care pot afecta emoțional. Acestea se contopesc pentru a-i forma trăsăturile și devin materializarea barbariei celor care au ordonat bombardarea civililor.

Se pot vedea clădirile în flăcări, crucile din curțile Bucea, unde morții erau îngropați în grabă, evacuarea spitalului de copii din Mariupol sau cadavrele abandonate în stradă de ruși.

”Oroarea, durerea, suferința, moartea, destinele zdrobite, crimele, inumanitatea, răul sunt toate în această imagine. Privind toate aceste fotografii – a adăugat el – încă îmi este greu să înțeleg oamenii care îl susțin pe Putin”, a scris Krychko pe profilul său de Facebook, comentându-și creația.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close