Antena 3 CNN Externe Clinică de fertilizare, dată în judecată după ce un cuplu a descoperit că fiica lor de 30 de ani nu este înrudită cu tatăl ei, în SUA

Clinică de fertilizare, dată în judecată după ce un cuplu a descoperit că fiica lor de 30 de ani nu este înrudită cu tatăl ei, în SUA

Un cuplu din SUA dă în judecată o clinică de fertilitate după ce a descoperit că fiica lor, acum în vârstă de 30 de ani, a fost concepută cu lichidul seminal al unui bărbat necunoscut.

Clinică de fertilizare, dată în judecată după ce un cuplu a descoperit că fiica lor de 30 de ani nu este înrudită cu tatăl ei, în SUA
Sursa foto: Twitter/ Rosita L. Bracey
de Cerasela Stafie    |    05 Feb 2022   •   10:39

Mike și Jeanine au fost supuși procedurii de fertilitate, cunoscută sub numele de inseminare intrauterină (IUI), la un spital din Ohio în 1991, iar fiica lor s-a născut în anul următor. Procedura presupune injectarea spermatozoizilor direct în uter, în încercarea de a crește șansa de a rămâne însărcinată.

Timp de aproape 30 de ani, familia Harvey spune că nu a bănuit că ceva nu era în regulă. Descoperirea presupusei confuzii a fost”„ca trezirea în viața altcuiva”, a mărturisit domnul Harvey la o conferință de presă la începutul acestei săptămâni, potrivit BBC.

”Este greu de explicat cum te simți când descoperi că întreaga ta realitate nu este ceea ce ai crezut că este”, a spus el.

Totul a ieșit la iveală după ce părințiii i-au făcut cadou fiicei un kit ADN. Tânăra intenționa să călătorească în Italia și plănuia să folosească rezultatele testului pentru a găsi rude îndepărtate.

Fata credea că deține gene italiene de la tatăl ei. După ce a făcut testul, a descoperit că nu este așa. Mai mult, investigațiile ulterioare au scos la iveală că sunt 0% șanse ca ea să fie înrudită biologic cu tatăl ei.

În procesul împotriva Summa Health System și a doctorului Nicholas Spirtos, cuplul susține că materialul genetic al unui străin a fost folosit pentru a o insemina pe doamna Harvey.

Familia l-a găsit pe tatăl biologic al Jessicăi, care urma un tratament de fertilitate în același timp cu familia Harvey, la aceeași clinică. Tânăra a spus că a vorbit cu el, iar bărbatul i-a spus că a fost încântat să afle că până la urmă are un copil.

Într-o declarație emisă pentru CBS News, Summa Health System a spus c㔄luăm această acuzație în serios și înțelegem impactul pe care îl are aceasta asupra familiei. În acest moment, nu ne-am întâlnit cu familia și nu am efectuat teste proprii”.

×
Subiecte în articol: clinica fertilitate cuplu tatăl natural
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close