Antena 3 CNN Externe Atac cu toporul într-un tren din Germania. 21 de răniți, dintre care unii în stare gravă. Suspectul a fost împuşcat mortal

Atac cu toporul într-un tren din Germania. 21 de răniți, dintre care unii în stare gravă. Suspectul a fost împuşcat mortal

Atac cu toporul într-un tren din Germania. 21 de răniți, dintre care unii în stare gravă. Suspectul a fost împuşcat mortal
Sursa foto: Foto: Twitter
19 Iul 2016   •   00:29

UPDATE:  21 de persoane a fost rănite, luni seara, după ce un bărbat i-a atacat cu un topor într-un tren din Germania, scrie The Washington Times. Cel puţin patru sunt în stare gravă, cu răni incompatibile cu viaţa. 14 persoane au suferit atacuri de panică.

Suspectul a fost împuşcat mortal, anunţă presa germană. Se pare că atacatorul era un refugiat afgan, în vârstă de 17 ani, dar încă nu este clar motivul atacului.

Ştire iniţială: Mai mult de 20 de persoane a fost rănite, luni seara, după ce un bărbat i-a atacat cu un topor într-un tren din Germania, scrie BBC.

Polițiștii intervin în forță chiar în aceste momente, folosind inclusiv un elicopter. Operaținea are loc în orașul Wurzburg, din sudul Germaniei.

Presa locală scrie că suspectul ar fi fost împușcat de polițiști. Ruta feroviară dintre Wurzburg-Heidingsfeld si Ochsenfurt este închisă.

Potrivit agenției germane de presă DPA, care citeză surse din poliție, printre răniți există oameni în stare critică.

×
Subiecte în articol: Politie tren atac violente Germania
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close