Declaraţia Coca-Cola cu privire la caramelul din băuturile răcoritoare

de Antena3.ro    |    12 Mar 2012   •   11:11
Declaraţia Coca-Cola cu privire la caramelul din băuturile răcoritoare

În ultimele cateva zile, au intrat în atenția presei din întreaga lume diverse interpretari despre caramel și băuturile răcoritoare produse de Compania Coca-Cola, care a dorit să clarifice acest subiect.

„Colorantul de caramel utilizat pentru producerea tuturor produselor noastre este și va fi întotdeauna sigur. Compania Coca-Cola NU își schimbă faimoasa rețetă pentru producerea băuturii răcoritoare Coca-Cola. De-a lungul anilor, am îmbunatațit procesele de producție, dar nu am modificat niciodata formula noastra secreta.

„Am cerut furnizorilor noștri de caramel sa modifice procesele lor de producție pentru a reduce cantitatea de 4-MEI din caramel, dar aceste schimbari nu vor afecta rețeta, gustul deosebit și nici calitatea excepțională pe care produsele noastre o ofera consumatorilor. Aceste schimbari nu vor afecta culoarea sau gustul Coca-Cola.”

„Angajamentul nostru de a furniza produse de cea mai înaltă calitate și la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară rămâne principala noastră prioritate. Vom continua să ne bazam pe cercetări științifice reale și nepărtinitoare, pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sigure.”

x close