Antena 3 CNN Externe Detalii șocante despre tânărul care a comis masacrul din Florida. „Mă urmărea în drum spre casă și vindea cuțite din cutia pentru prânz”

Detalii șocante despre tânărul care a comis masacrul din Florida. „Mă urmărea în drum spre casă și vindea cuțite din cutia pentru prânz”

Detalii șocante despre tânărul care a comis masacrul din Florida. „Mă urmărea în drum spre casă și vindea cuțite din cutia pentru prânz”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
21 Feb 2018   •   16:10

Nikolas Cruz, autorul atacului din Florida,  avea un comportament violent și a amenințat să ucidă părinți, elevi, prieteni și iubiți, spune o fostă colegă de-ale tânărului.

„Vorbea despre cum o să ne omoare părinții, prietenii, iubiții și iubitele”, a spus Ariana Lopez pentru emisiunea „Good Morning America”.

„Obișnuia să vândă cuțite din cutia de prânz, fapt pe care l-am considerat nebunesc având în vedere că aceasta este o școală. Spunea ceva de genul: 'Bună, nu vreți niște cuțite?'”, a mai declarat fata.

Cruz i-a mărturisit colegei lui că „susține teroriștii sirieni” și spunea că toți cei care aveau curajul să-l contrazică „ar trebui să moară”.

Adolescenta a mărturisit că tânărul o urmărea în drumul spre casă, atunci când pleca împreună cu alte colege de la școală.

 

×
Subiecte în articol: masacru Florida atac marturisiri prietena cutite
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close