Românul staționa de mai bine de 13 ore într-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat să-i spună că și-a uitat farurile aprinse. A încremenit când și-a dat seama ce s-a întâmplat: „Ziceai că doarme!"

03 Oct 2019   •   23:14
Românul staționa de mai bine de 13 ore într-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat să-i spună că și-a uitat farurile aprinse. A încremenit când și-a dat seama ce s-a întâmplat: „Ziceai că doarme!" Foto: Facebook

Românul staționa de mai bine de 13 ore într-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat să-i spună că și-a uitat farurile aprinse. A încremenit când și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Băiatul de 19 ani era mort. „Ziceai că doarme!", a scris miercuri seara pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat Poliţia.

Şoferul se pare că a făcut infarct în cabină, fiind găsit cu părţi ale corpului învineţite. A fost găsit fără viaţă în cabină, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff.

E vorba despre un tânăr de 19 ani, originar din Covasna, angajat de doar o lună la o firmă de transport din Bran, jud Brasov,  - MAU International Logistics, care are mai multe maşini în Europa, scriu cei de la Info Trafic.

Se pare că mașina avea motorul pornit și bărbatul stătea chircit în cabină, cu capul pe geam, desculţ.

Parteneri
x close