Doi militari romani au MURIT în Afganistan. Primele IMAGINI cu cei doi eroi

de O.P.    |    23 Sep 2013   •   11:54
Doi militari romani au MURIT în Afganistan. Primele IMAGINI cu cei doi eroi
Doi militari români au murit în Afganistan. Cei doi au murit în urma exploziei unui dispozitiv improvizat, în timpul unei misiuni de patrulare.

Sublocotenent (pm) Adrian Postelnicu şi sublocotenent (pm) Vasile Claudiu PopaSee more at: http://www.mapn.ro/cpresa/14294_Ceremonii-de-comemorare-pentru-cei-doi-eroi#sthash.aALWtECJ.dpuf
Ministrul  apărării naţionale, Mircea Duşa, a semnat ordinele de avansare la  gradul de sublocotenent post-mortem a plutonierului Adrian Postelnicu şi  a maistrului militar clasa a III-a Vasile Claudiu Popa, care şi-au  pierdut viaţa sub culorile Drapelului naţional, în timpul executării  unei misiuni de luptă în teatrul de operaţii din Afganistan.

REACŢIA JURNALISTULUI RADU TUDOR
:


Potrivit unui comunicat al MApN, cei doi militari au fost răniți în Afganistan duminică, în jurul orei 22:00, ora României. Cei doi au fost transportați la spital cu un elicopter de evacuare medicală. În jurul orei 23:00, ora României, ca urmare a rănilor deosebit de grave, cei doi militari au decedat.Ministrul Mircea Duşa a declarat pentru Antena 3 că "în jurul orei 14.00 va avea loc o slujbă de pomenire.

23 de români au fost ucişi în Afganistan până în prezent.

Parteneri
x close