Antena 3 CNN Externe Donald Trump condamnă atacul de la Manchester: „Atâția tineri au fost asasinaţi de perdanţi malefici”

Donald Trump condamnă atacul de la Manchester: „Atâția tineri au fost asasinaţi de perdanţi malefici”

Donald Trump condamnă atacul de la Manchester: „Atâția tineri au fost asasinaţi de perdanţi malefici”
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    23 Mai 2017   •   13:57

Preşedintele american Donald Trump, aflat marţi la Betleem, în Cisiordania ocupată, a condamnat atentatul produs luni seară la Manchester, comis, potrivit liderului de la Casa Albă, de „perdanţi malefici”, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Vorbind după discuţiile purtate în cursul dimineţii cu preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene, Mahmoud Abbas, Donald Trump a afirmat „solidaritatea totală” a Statelor Unite cu poporul britanic.

„Îmi extind cele mai profunde condoleanţe către cei atât de groaznic răniţi în acest atac terorist, ca şi către cei atât de mulţi ucişi şi familiilor, atât de multor familii ale victimelor”, a afirmat preşedintele american.

„Atâţia oameni tineri, minunaţi, nevinovaţi şi care iubeau viaţa, asasinaţi de perdanţi malefici. Nu îi voi numi monştri, pentru că le-ar plăcea termenul”, a declarat Trump.

„Societatea noastră nu poate avea niciun fel de toleranţă pentru continuarea acestui măcel. Nu mai putem accepta niciun moment masacrarea de oameni nevinovaţi”, a mai spus Trump.

„Teroriştii şi extremiştii şi cei care le acordă ajutor trebuie alungaţi din societatea noastră pentru totdeauna. Această ideologie scelerată trebuie anihilată, vreau să spun anihilată complet”, a adăugat preşedintele SUA, în prezenţa lui Mahmoud Abbas.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close