Antena 3 CNN Externe Cum se simte Donald Trump după infecția cu COVID-19: ”Am trecut cel mai înalt test”

Cum se simte Donald Trump după infecția cu COVID-19: ”Am trecut cel mai înalt test”

Donald Trump a declarat duminică că și-a revenit complet din COVID-19 și că nu reprezintă un risc de infecție pentru alții, ceea ce îi va permite să revină la organizarea de mitinguri de campanie în ultimele săptămâni ale cursei pentru Casa Albă

Cum se simte Donald Trump după infecția cu COVID-19: ”Am trecut cel mai înalt test”
de Andreea Cigolea    |    12 Oct 2020   •   09:20

Trump a mai spus, fără a aduce dovezi, că acum este imun. Afirmațiile lui Trump au venit la o zi după ce medicul său a spus că președintele a făcut un test care a arătat că nu mai este infectat.

„Am trecut cel mai înalt test, cele mai înalte standarde și sunt într-o formă excelentă. Se pare că sunt imun, nu știu, poate pentru mult timp sau poate pentru scurt timp. Ar putea fi o viață întreagă. Nimeni nu știe cu adevărat”, a declarat Trump pentru emisiunea Fox News „Sunday Morning Futures”.

„Acum aveți un președinte care nu trebuie să se ascundă în subsol, ca adversarul său”, a spus Trump despre Biden, pe care l-a ironizat pentru că a purtat o mască și a avut un program de campanie cu respectarea distanțării sociale.

Trump s-a adresat susținătorilor de pe un balcon de la Casa Albă sâmbătă după-amiază, fără a purta o mască în timp ce vorbea. În mulțime, majoritatea purtau măști, dar nu respectau liniile de distanțare socială.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close