Antena 3 CNN Externe Trei britanici susţin ca s-au trezit în Siria, după o noapte de beție

Trei britanici susţin ca s-au trezit în Siria, după o noapte de beție

 Trei britanici susţin ca s-au trezit în Siria, după o noapte de beție
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Iun 2016   •   12:18

Trei tineri din Marea Britanie susțin că au trăit aventura vieții lor după ce s-au urcat într-o ambarcațiune greșită și au ajuns în Siria.

Aflați în Cipru, Lewis Ellis, 25 de ani, Alex McCormick, 19 ani și James Wallman, 23 de ani, credeau că s-au urcat într-o ambarcațiune turistică, însă și-ar fi dat seama de greșeala pe care au comis-o după ce barca parcursese deja 50 de mile.

„Eram mahmuri. Am băut mult cu o seară înainte”, au povestit tinerii pentru mirror.co.uk. „Nimeni nu vorbea engleza, așa că a durat ceva până ne-am dat seama că nu suntem unde trebuie”.

Cei trei au fost rugați să nu părăsească ambarcațiunea și au fost transportați ulterior într-o bază militară rusă, aflată la 50 de kilometri de orașul Homs.

Ei spun că și-au dat seama unde sunt, după ce au încercat să posteze un selfie pe Facebook, aplicația fiind cea care le-a dezvăluit locul în care se aflau.

„Când, în cele din urmă, am găsit pe cineva care vorbea engleza și am explicat ce am pățit, pesoana respectivă a început să râdă isteric”.

 

×
Subiecte în articol: betie alcool Siria ambarcatiune greseala
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close