Antena 3 CNN Externe UPDATE: Explozie lângă o secție de poliție din Istanbul. Bilanțul victimelor este în creștere

UPDATE: Explozie lângă o secție de poliție din Istanbul. Bilanțul victimelor este în creștere

UPDATE: Explozie lângă o secție de poliție din Istanbul. Bilanțul victimelor este în creștere
06 Oct 2016   •   19:50

UPDATE: Bilanţul exploziei care a avut loc joi în apropierea unei secţii de poliţie din Istanbul a crescut la cel puţin zece răniţi, iar autorităţile au anunţat că au început căutarea unui suspect care a fugit de la locul deflagraţiei, relatează mass-media locală, citată de agenţiile AFP şi Reuters.

----------------------------

O explozie a avut loc, joi, lângă o secție de poliție din Istanbul, Turcia, anunță autoritățile, citate de presa internațională. Conform primelor informații, cel puțin o persoană a fost grav rănită.

 

 

Explozia s-a produs în cartierul Yenibosna, situat în partea europeană a Istanbulului, nu departe de aeroportul Ataturk.

Conform primelor relatări ale presei turce, deflagraţia ar fi fost cauzată de o maşină-capcană, dar un responsabil local a postat apoi pe Twitter un mesaj în care afirmă că a fost de fapt o motocicletă-capcană.

Imaginile difuzate de televiziunile turce arată autoturisme avariate de explozie, iar martorii afirmă că au auzit o deflagraţie puternică, urmată de focuri de armă. Ambulanţele au ajuns la faţa locului şi perimetrul a fost izolat de poliţie.

Turcia s-a confruntat în ultimele luni cu o serie de atentate, unele atribuite jihadiştilor din gruparea Stat Islamic, altele revendicate de rebelii kurzi.  

×
Subiecte în articol: Istanbul Politie sectie turcia explozie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close