Antena 3 CNN Externe Factură de infarct! Un antreprenor italian a ajuns la spital după ce a văzut cât are de plătit curentul

Factură de infarct! Un antreprenor italian a ajuns la spital după ce a văzut cât are de plătit curentul

Un antreprenor din orașul italian Marsala a fost transportat la spital pe secția de urgențe după a văzut că are de plătit de aproape 10 ori mai mult pentru curent, față de luna precentă. Suma va trebui achitată până pe 6 octombrie.

Factură de infarct! Un antreprenor italian a ajuns la spital după ce a văzut cât are de plătit curentul
Sursa foto: Gettyimages | Matt Cardy / Stringer
de Ioana Mircea    |    22 Sep 2022   •   18:01

Poprietar al unui complex hotelier, Davide Bellitteri a ajuns la urgențe după ce a primit factura record la curent în valoare de nu mai puțin de 83.318,08 euro. Data scadentă a facturii este 6 octombrie.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore", a mărturisit acesta.

După ce starea bărbatului s-a îmbunătățit, acesta l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conține vreo greșeală sau suma este cea reală și trebuie plătită.

„Nu poți să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori și angajați”, a declarat mai departe antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă a fost de 8.800 de euro, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: facturi curent Italia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close