Antena 3 CNN Externe Fanii serialului ”Squid Game” s-au luat la bătaie pe străzile Parisului

Fanii serialului ”Squid Game” s-au luat la bătaie pe străzile Parisului

O luptă violentă a izbucnit duminică la Paris, între fanii serialului Squid Game (Jocul Calamarului), în faţa magazinului cu articole speciale destinate seriei.

Fanii serialului ”Squid Game” s-au luat la bătaie pe străzile Parisului
Sursa foto: Twitte/Samsamclv
de Alexandra Ionescu    |    05 Oct 2021   •   16:06

Fanii serialului au stat la o coadă de 200 de metri în fața magazinului cu articole speciale destinate seriei, și se pare că timpul de așteptare a provocat nemulțumiri, astfel încât, pentru a-și vărsa frustrările, oamenii s-au luat la bătaie pe stradă.

Imiaginile apărute pe internet arată mai mulți parizieni care se lovesc cu pumnii și picioarele în apropierea magazinului din arondismentul 2 al oraşului.

Poliția a intervenit pentru a-i despărți pe scandalagii.

Jocul Calamarului” este mai mult decât un simplu succes pentru Netflix – este, de asemenea, producția actualmente preferată din mediul online.

„Squid Game”, cu titlul în română „Jocul calamarului” (2021), a intrat pe 17 septembrie pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii

Serialul prezintă povestea lui Seong Gi-Hun, interpretat de Lee Jung-jae, în timp ce el și sute de alți concurenți disperați și cu datorii imense concurează într-o competiție violentă și adesea grotescă pentru aproximativ 38 de milioane de dolari. O singură persoană poate câștiga premiul, iar cei care pierd seria de jocuri pentru copii plătesc cu viața.

 

×
Subiecte în articol: squid game paris Franta bătaie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close