Antena 3 CNN Externe O femeie a primit o factură greşită, în valoare de 15.000 de euro, şi a făcut infarct, în Italia

O femeie a primit o factură greşită, în valoare de 15.000 de euro, şi a făcut infarct, în Italia

O femeie, în vârstă de 88 de ani, a primit o factură în valoare de 15.000 de euro şi a făcut infarct, în Italia. Până la urmă, s-a dovedit că totul a fost, de fapt, o greşeală.

de Naty Badea    |    08 Dec 2023   •   13:26

Factură de infarct, la propriu, în provincia Ventimiglia, în Italia. O femeie, în vârstă de 88 de ani, a primit factura la apă în valoare de 15.339 de euro.

La vederea acestei facturi, femeii i s-a făcut rău şi a făcut infarct. Ea a fost transportată la spital în stare critică şi se află acum la Reanimare.

Rudele femeii au vrut, evident, să dezlege misterul, mai ales că, în dată ce a primit factura, compania de distribuţie de apă a retras din contul femeii nu mai puţin de 7.600 de euro, reprezentând jumătate din sumă.

Însă totul a fost o greşeală din partea companiei de apă, care a emis o factură de 15.000 de euro, deşi valoarea exactă ar fi fost de 55 de euro.

Se pare că femeia a trimis companiei o poză a contorului vecinilor, care avea valori mult mai ridcate şi, din această cauză, a intervenit toată greşeala.

Din păcate, cea mai importantă daună şi cea mai gravă, cea fizică, a fost comisă deja. Compania de apă i-a returnat banii femeii, însă aceasta se află în stare critică la spital.

×
Subiecte în articol: factura infarct femeie Italia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close