Antena 3 CNN Externe O femeie și-a înjunghiat copilul și l-a pus pe banda de produse de la un supermarket, în Italia

O femeie și-a înjunghiat copilul și l-a pus pe banda de produse de la un supermarket, în Italia

O femeie și-a înjunghiat băiatul și, ulterior, l-a dus la un supermarket din Italia. Aceasta l-a pus pe banda pentru produse, în timp ce cerea ajutor.

O femeie și-a înjunghiat copilul și l-a pus pe banda de produse de la un supermarket, în Italia
Sursa foto: Facebook/ Salvo Sottile
de Cerasela Stafie    |    05 Oct 2021   •   16:18

Incidentul s-a petrecut în Italia. Mama copilului, Katalin Erzsebet Bradacs, este din Ungaria, are 44 de ani și este fostă actriță de filme porno.

Aceasta se despărțise de tatăl băiatului și se lupta pentru custodia minorului. Din nefericire, micuțul a decedat. Potrivit medicilor, avea răni produse prin înjunghiere în mai multe zone de pe corp, scrie Daily Star.

Femeia a fost reținută de anchetatori, care au găsit și un cuțit în geanta sa. Ea nu a recunoscut că și-ar fi ucis fiul.

Ulterior, polițiștii au găsit puloverul suspectei, dar și un tricou al băiatului, ambele pline de sânge, într-o clădire dezafectată din apropierea supermarketului.

Oamenii legii cred că mama copilului a dorit să se răzbune pe tatăl celui mic. Bărbatul, aflat în Ungaria, susține că a alertat autoritățile după ce a primit o imagine cu copilul aflat pe moarte. Se crede că femeia i-a trimis imaginea înainte să fugă cu copilul la supermarket pentru a cere ajutor.

Omul a mai spus că suspecta a fugit cu copilul în Italia, luna trecută, după ce o instanță din Ungaria i-a acordat tatălui custodia tânărului.

×
Subiecte în articol: copil înjunghiat crima Italia
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close