Antena 3 CNN Externe Fiica unei românce, plecată la muncă în Italia, a murit în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online

Fiica unei românce, plecată la muncă în Italia, a murit în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online

Fiica unei românce, de numai 14 ani, a murit în timp ce se conecta la cursurile online. Povestea nefericită a avut loc a avut în Italia, la Arezzo. 

Fiica unei românce, plecată la muncă în Italia, a murit în timp ce încerca să se conecteze la cursurile online
de Andreea Cigolea    |    16 Mar 2021   •   11:27

Fata, singurul copil din familie, locuia la Monterchi (Arezzo) împreună cu mama ei, o româncă de 46 de ani care își găsise de lucru ca îngrijitoare. Cei doi trăiau singuri. Tânăra de 14 ani se pregătea în dimineața de luni să se conecteze la prima lecție a zilei, când a murit brusc. Primele informații arată că fetița era singură acasă.

Mama copilei era la serviciu și a încercat să își sune fiica,  dar când nu a primit niciun răspuns la telefon, a rugat un vecin să meargă să vadă ce se întâmplă. Omul a făcut descoperirea și a avertizat-o imediat pe mamă. Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru fetiță. Medicii, însă, în acord cu carabinierii  au cerut autopsia pentru a înțelege cauzele exacte ale decesului. Mama și fiica erau cunoscute în mica comunitate din Monterchi, unde femeia se mutase cu fiica ei într-un apartament închiriat de familia proprietarului. Moartea micuței de 14 ani a șocat întreaga comunitate.

 

 

×
Subiecte în articol: Italia online
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close