Antena 3 CNN Externe Fosta soție a lui Vladimir Putin, destăinuiri despre relația cu președintele Rusiei: ”Am plâns o zi întreagă”

Fosta soție a lui Vladimir Putin, destăinuiri despre relația cu președintele Rusiei: ”Am plâns o zi întreagă”

Întreaga lume stă cu privirea ațintită înspre Vladimir Putin și așteaptă decizia pe care aceasta urmează să o ia în legătura cu invadarea Ucrainei. Putin își ține ascunse intențiile, așa cum face și cu viața lui personală. Dar fosta lui soție a dezvăluit câte ceva despre viața lor împreună.

Fosta soție a lui Vladimir Putin, destăinuiri despre relația cu președintele Rusiei: ”Am plâns o zi întreagă”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    14 Feb 2022   •   11:37

Europa este în pragul războiului. Națiunile occidentale au avertizat că Rusia se pregătește pentru acțiuni militare și ar putea începe bombardamente aeriene „oricând”. Peste o duzină de țări le-au spus cetățenilor să părăsească Ucraina, iar SUA se pregătește să retragă tot personalul de la Kiev în următoarele 48 de ore.

Rusia a negat în mod repetat orice plan de invadare a Ucrainei, în ciuda acumulării a peste 100.000 de militari la granițele ucrainene.

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a declarat ieri că guvernul lui Vladimir Putin a ignorat cererile oficiale de a explica acumularea și a cerut o întâlnire în următoarele 48 de ore pentru „transparență” cu privire la intențiile Rusiei.

Președintele Putin este renumit pentru că a făcut Occidentul să încerce să îi ghicească fiecare mișcare și se pare că acest lucru se întâmplă și cu viața lui personală.

Se cunosc foarte puține lucruri despre viața lui Putin de dincolo de luminile reflectoarelor, dar fosta sa soție Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia a oferit o perspectivă mai personală.

Într-o biografie a lui Putin din 2002, publicată în Foreign Policy, ea a spus că a trebuit să nască singura primul copil al cuplului.A chemat un taxi pentru a o duce la spital pentru că soțul ei era plecat într-o călătorie de afaceri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ea a susținut că, la întoarcerea sa, Putin a ordonat ca fetița să se numească Maria după mama sa, chiar dacă soția sa prefera numele de Natașa.

Liudmila a spus: „Am plâns o zi întreagă. Dar apoi mi-am dat seama că nu aveam de ales și fiica mea avea să fie Maria.”

În 2011, mass-media germană a publicat fișiere de la agenția de spionaj din Germania de Vest BND în care Putin era acuzat că își lovește soția.

Se spune că Liudmila s-a împrietenit cu un agent și i-a povestit acestuia că soțul ei o agresa și că a avut numeroase relații extraconjugale.

O figură notoriu de evazivă, Liudmila a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor, în măsura în care apariția ei la inaugurarea soțului ei a fost o știre de prima pagină.

Numeroase afirmații că Putin ar avea aventuri cu alte femei au fost publicate în presa rusă, informează Express.co.

O investigație a Proekt Media publicată în noiembrie 2020 a susținut că acesta ar mai avea o fiică, născută în martie 2003, cu o milionară rusă.

În aprilie 2008, corespondentul Moskovski a raportat că Putin a divorțat de Liudmila și s-a logodit cu medaliata olimpica cu aur Alina Kabaeva. Povestea a fost infirmată și ziarul a fost închis.

Putin și Liudmila au confirmat că mariajul lor s-a încheiat în iunie 2013, după aproape 30 de ani împreună.

O traducere a declarației de divorț, publicată la acea vreme în Associated Press, spunea: „A fost decizia noastră comună. Nu-mi place publicitatea și nici să zbor alături de soțul meu în toate călătoriile lui.”

Declarația a fost imediat pusă sub semnul întrebării, deoarece Liudmila a spus în autobiografia oficială a familiei Putin că și-a cunoscut soțul în timp ce lucra ca însoțitoare de bord pentru Aeroflot.

Un priten o invitase la Leningrad pentru câteva zile, și au mers la teatru împreună cu Putin și un prieten al acestuia. Liudmila a spus că viitorul ei soț era ”îmbrăcat foarte modest. Aș spune că era chiar prost îmbrăcat”.

Cuplul s-a căsătorit în iulie 1983 și au împreună două fiice - Maria, născută în 1985, și Yekaterina, născută în anul următor.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close