Antena 3 CNN Externe Traficul aerian către și dinspre Berlin, afectat de greva angajaților Aeroportului Brandeburg, miercuri | ”Vor fi întârzieri mari și anulări de zboruri”

Traficul aerian către și dinspre Berlin, afectat de greva angajaților Aeroportului Brandeburg, miercuri | ”Vor fi întârzieri mari și anulări de zboruri”

Sindicatul unui aeroport din Berlin, Germania, va organiza o grevă pentru data de miercuri 25 ianuarie din cauza nemulţumirilor salariale.

Traficul aerian către și dinspre Berlin, afectat de greva angajaților Aeroportului Brandeburg, miercuri | ”Vor fi întârzieri mari și anulări de zboruri”
Sursa foto: ber.berlin-airport.de
de Alexandra Cojoianu    |    24 Ian 2023   •   09:20

Angajaţii Aeroportului Berlin Brandeburg „Willy Brandt“ (BER) sunt nemulțumiți de faptul că nu li s-au majorat salariile cu 500 de euro pentru a compensa creşterea inflaţiei.

Serviciile de handling la sol, compania aeroportuară și securitatea aviației vor fi afectate.

"Datorită grevei anunțată pe Aeroportul Brandenburg din Berlin, nu vor fi posibile zboruri de pasageri miercuri, 25 ianuarie 2023.

Compania aeroportuară și-a informat oficial partenerii, cum ar fi companiile aeriene, furnizorii de servicii de handling la sol, companiile de securitate și întreprinderile locale despre acest lucru, seara. Inițial, pentru ziua de trafic erau planificate în jur de 300 de decolări și aterizări cu aproape 35.000 de pasageri.

Citeşte şi: Sindicatele, furioase că Guvernul ţine la sertar Legea Salarizării, amenință cu greve. Ministrul Muncii neagă reducerea sporurilor

Pasagerii afectați sunt rugați să contacteze compania aeriană pentru informații despre rerezervarea și opțiunile alternative de călătorie. Sindicatul ver.di a anunțat o grevă de avertisment de toată ziua pentru 25 ianuarie", a transmis Aeroportul din Berlin pe pagina oficială.

De asemenea, şi reprezentanţii sindicatului ver.di a anunțat pentru miercuri, 25 ianuarie, o grevă de avertisment pe Aeroportul Berlin Brandeburg „Willy Brandt“(BER).

 

×
Subiecte în articol: Berlin Germania greva aeroport
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close