Antena 3 Externe Guvernul Bulgariei ignoră vocea străzii: Demisia nu este o opţiune!

Guvernul Bulgariei ignoră vocea străzii: Demisia nu este o opţiune!

de G.S.    |    30 Iun 2013   •   12:11
Guvernul Bulgariei ignoră vocea străzii: Demisia nu este o opţiune!
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
Contestatul guvernul bulgar neagă zvonurile că ar lua în considerare demisia, în urma protestelor masive din ultimele săptămâni, conform agenţiei Novinite
 
"Această idee nu este pe agenda noastră. Nu am discutat niciodată despre aşa ceva", a declarat ministrul Apărării, Anguel Naydenov. 
 
"Avem susţinere din partea oamenilor din toate colţurile ţării. Deci nu putem să luăm în considerare demisia pentru că aşa cer câteva mii de oameni. Avem încă multe de rezolvat în termeni sociali, economici", a explicat oficialul. 
 
Declaraţia vine la câteva zile după ce premierul Plamen Oresharski a arătat că nu îşi va de demisia din fruntea guvernului, atâta timp cât executivul este susţinut de Parlament. 
 
Acesta este al doilea moment când premierul ignoră apelurile pentru demisie. 
 
Mai devreme în cursul lunii iunie, oficialul a explict că noua criză politică ar putea pune în pericol negocierile Bulgariei cu UE pentru ajutor financiar între 2014-2020 şi ar putea însemna pierderi de miliarde de euro. 
 
"Demisia mea în acest moment ar însemna adâncirea crizei sociale şi economice", a explicat Oresharski.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close