Antena 3 CNN Externe Patru hoți au greșit casa pe care voiau să o jefuiască așa că au făcut curat, și-au cerut scuze și au plecat

Patru hoți au greșit casa pe care voiau să o jefuiască așa că au făcut curat, și-au cerut scuze și au plecat

Poliția italiană anchetează o spargere ieșită din tipare care a avut loc săptămâna aceasta într-un orășel de lângă Florența.

Patru hoți au greșit casa pe care voiau să o jefuiască așa că au făcut curat, și-au cerut scuze și au plecat
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2022   •   14:07

Conform faptelor reconstituite de anchetatori, patru hoți au intrat într-o casă din Bagno a Ripoli în seara de 15 noiembrie.

Spargerea s-a produs la ora la care proprietarii pensionari, fiica acestora și copilul ei, precum și o a cincea persoană, erau la masă.

Spărgătorii, care purtau măști, i-au încuiat pe cei prezenți într-o cameră apoi au început să răscolească imobilul, concentrându-se pe pivniță.

În timpul jafului, cei patru au sustras ceasuri și bijuterii, însă n-au reușit, aparent, să găsească obiectul sau obiectele după care veniseră.

În cele din urmă, infractorii au tras concluzia că au intrat în casa greșită.

Ei au pus la loc toate lucrurile deranjate și au înapoiat ceasurile și bijuteriile furate, ștergându-și urmele cu mare grijă.

În pivniță, unde au zăbovit mai mult decât în restul casei, spărgătorii au șters totul cu clor iar la plecare le-au prezentat scuze celor pe care i-au sechestrat.

Din discuțiile purtate între tâlhari, proprietarii martori la acest incident bizar au înțeles că cei patru vizau, de fapt, casa unui avocat.
 

×
Subiecte în articol: Italia Bagno a Ripoli hoti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close