Antena 3 CNN Externe Doi hoți înarmați cu mitraliere au amenințat familiile cu copii dintr-o pizzerie italiană

Doi hoți înarmați cu mitraliere au amenințat familiile cu copii dintr-o pizzerie italiană

Jaf ca-n filme într-o pizzerie din Italia. Doi indivizi înarmați cu mitraliere au amenințat familiile cu copii.

Doi hoți înarmați cu mitraliere au amenințat familiile cu copii dintr-o pizzerie italiană
Sursa foto: Twitter/Sky tg24
de Cerasela Stafie    |    12 Oct 2021   •   16:05

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, în Casavatore, provincia Napoli. Doi bărbați înarmați cu pistoale-mitralieră Kalașnikov au intrat în local și au amenințat angajații și clienții.

Jaful a fost surprins pe camerele de supravechere. În imagini se poate observa că cei doi indivizi au îndreptat armele către familiile care aveau și copii la masă.

Autoritățile au transmis că putea să aibă loc o adevărată tragedie. Potrivit acestora, hoții au plecat de la locul faptei cu patru ceasuri și un colier.

”După cum puteți vedea din imagini, cei doi infractori nu s-au ferit să-și îndrepte armele spre familiile prezente cu copiii care stăteau la masă. Fără să-și pună măcar o clipă problema că ar putea dezlănțui iadul asupra familiilor, aceștia au continuat să acționeze cu o pușcă și o mitralieră în fața celor prezenți. Un episod foarte grav asupra căruia poliția trebuie să facă lumină cât mai curând posibil, iar infractorii să ajungă cât mai repede în spatele gratiilor,” a spus Consilierul regional Campania, Francesco Emilio Borrelli, potrivit Ansa.it. 

„Violența din zona napoletană este scăpată de sub control și riscurile de a fi victima unui atac armat au devenit tot mai mari. A sosit momentul să utilizăm toate resursele pentru a combate criminalitatea în oraș și în provincie. Toleranță zero împotriva acestor monștri,” a adăugat acesta.

Oamenii legii au început cercetările, pentru a-i găsi pe făptași. Angajații și clienții prezenți în local au fost audiați.

”Am vorbit cu proprietarul restaurantului și mi-a spus că a suferit o reducere semnificativă a clientelei. A fost un episod grav: infractori era înarmați până în dinți, jaful s-ar fi putut transforma într-un masacru. Ne exprimăm solidaritatea totală cu antreprenorul și victimele acestui atac criminal care a avut loc în fața copiilor și a familiilor, desfășurat de monștri fără scrupule. Localitățile noastre sunt din ce în ce mai mult în mâinile acestor criminali lipsiți de scrupule și puternic înarmați,” a mai transmis Borrelli.

×
Subiecte în articol: jaf armat Italia hoti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close