x close

Iarna a dat peste cap traficul rutier şi aerian în mai multe oraşe europene

de Antena3    |    17 Dec 2010   •   21:40
Iarna a dat peste cap traficul rutier şi aerian în mai multe oraşe europene 483 Foto: Intact Images

Sute de curse aeriene anulate şi ore în şir petrecute în abuteiaje. Aşa arată iarna în multe state europene. În Germania, Italia sau Bulgaria, temperaturile scăzute şi ninsorile le-au dat mari bătăi de cap celor aflaţi în trafic.

Regiunile bulgare de la graniţa cu România, dar şi staţiunile montane, sunt grav afectate din cauza vremii. Oficialii au închis pentru câteva ore şi aeroporturile din Sofia şi Varna după ninsorile abundente din ultima perioadă.

Probleme din cauza vremii au fost şi în Germania. Zăpada a dus la blocaje în trafic şi la anularea a sute de curse aeriene. Mulţi şoferi au stat ore în şir blocaţi pe şosele.

Traficul de pe autostrăzi s-a desfăşurat cu dificultate, iar aeroporturile din Frankfurt sau Berlin au fost închise timp de mai multe ore.

Iarna şi-a intrat în drepturi şi în Italia.  Temperaturile au coborât până la -19 grade Celsius după ce, săptămâna trecută, mercurul din termometre arăta +17 grade. Poleiul şi ninsorile abundente au dus la ambuteiaje în oraşe dar şi pe autostrăzile din Peninsulă.

Iarnă în Europa

Citeşte mai multe despre:

iarna trafic rutier aerian Europa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati