Antena 3 CNN Externe Un influencer rus și iubita lui, condamnați la închisoare pentru gesturi obscene făcute lângă o catedrală

Un influencer rus și iubita lui, condamnați la închisoare pentru gesturi obscene făcute lângă o catedrală

Doi tineri din Rusia vor petrece zece luni în închisoare după ce au fost protagoniștii unei scene obscene, chiar în fața unei catedrale din Piața Roșie.

Un influencer rus și iubita lui, condamnați la închisoare pentru gesturi obscene făcute lângă o catedrală
Sursa foto: Colaj, Tik Tok
de Cerasela Stafie    |    30 Oct 2021   •   13:18

Mai exact, cei doi s-au fotografiat în timp ce mimau sexul oral. Ulterior, imaginea a fost publicată pe rețelele de socializare.

Simularea felației lângă catedrala din Piața Roșie a stârnit indignare pe rețelele de socializare. Imaginea îl arată pe tânăr stând în picioare, iar partenera sa este în genunchi în fața lui, îmbrăcată cu o jachetă pe care scrie ”politie”. Autoritățile i-au arestat pe cei doi, încă din luna septembrie, scrie AFP.

Vineri, un tribunal din Moscova i-a găsit vinovați pe Rouslani Mourodjonzoda şi iubita sa, Anastassia Tchistova, de „jignirea sentimentelor credincioşilor.”

Cei doi, potrivit unui comunicat transmis de judecători, „au comis acte publice de nerespectare vădită a societăţii cu scopul de a răni sentimentele religioase ale credincioşilor.”

După condamnare, au apărut și voci care au criticat decizia instanței, considerând că pedeapsa cu închisoarea este disproporționată. Aceasta vine pe fundalul unei represiuni puternice a vocilor critice și a unei influențe tot mai mari a cercurilor conservatoare din Rusia.

”Este nebunie, nebunie pură! N-au făcut nimic”, a scris, indignat, pe Twitter Leonid Volkov, aliat al lui Alexei Navalnîi, principalul adversar al Kremlinului.

Președintele rus Vladimir Putin este cunoscut drept un apărător al valorilor tradiționale și apare cu regularitate alături de oficiali ai Bisericii Ortodoxe.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close