Antena 3 CNN Externe Înmormântare anulată în Italia, după ce a fost pierdut sicriul. Rudele au aflat abia după 24 de ore ce s-a întâmplat

Înmormântare anulată în Italia, după ce a fost pierdut sicriul. Rudele au aflat abia după 24 de ore ce s-a întâmplat

O înmormântare a fost anulată la Milano, în Italia, după ce a fost pierdut sicriul în care se afla o femeie decedată. A fost nevoie de o zi întreagă ca oamenii să afle ce s-a întâmplat cu sicriul.

de Naty Badea    |    08 Ian 2024   •   19:50

Înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc vinerea trecută, dar sicriul nu a ajuns la biserică. Vreme de 24 de ore nu s-a știut nimic despre locul în care se afla mașina funerară, iar șoferul era de negăsit.

Acesta a fost găsit mai apoi în zona Fusine, iar mașina a fost găsită înzăpezită pe un drumul din pasul Dordona. A fost nevoie de ajutorul pompierilor ca mașina să fie scoasă din nămeții uriași.

Șoferul ar fi greșit drumul și a ajuns pe o șosea secundară, în plină furtună de zăpadă, într-un loc unde nu avea semnal la telefon. Acesta a abandondat mașina și a mers pe jos spre prima localitate.

A fost descoperit de o patrulă pe snowmobil și a fost dus la spital. Mai târziu a fost localizată și mașina în care se afla sicriul.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close