Antena 3 CNN Externe O tânără din Italia s-a aruncat pe şine, în fața trenului, pentru a salva un român: Încercam să îl trag de-acolo, în timp ce locomotiva se apropia şi se auzea

O tânără din Italia s-a aruncat pe şine, în fața trenului, pentru a salva un român: Încercam să îl trag de-acolo, în timp ce locomotiva se apropia şi se auzea

Un român din Italia a fost salvat cu câteva secunde înainte ca un tren să dea peste el. Eroul este o tânără de 25 de ani, din Italia.

O tânără din Italia s-a aruncat pe şine, în fața trenului, pentru a salva un român: Încercam să îl trag de-acolo, în timp ce locomotiva se apropia şi se auzea
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2020   •   13:35

Tânărul, în vârstă de 35 de ani, locuia în Italia şi a recurs la un gest extrem, pentru a-şi lua viaţa. O italiancă însă l-a salvat şi amândoi sunt acum în spital, cu însă în afara pericolului, potrivit rotalianul.com.

Totul s-a înâmplat joi seara, în gara Mestre Ospedale (Veneto), atunci când Rachele S, o tânără italiancă de 25 de ani, a povestit ce s-a întâmplat.

"Mă întorceam de la serviciu, am coborât din tren și am văzut un grup de oameni pe peron, în jurul unui bărbat. 

Am aflat că l-au găsit așezat pe șinele de tren și că au reușit să-l ridice și să-l aducă sus, pe peron, în siguranță. De îndată ce situația a început să se calmeze, persoanele respective au plecat acasă, în timp ce eu am rămas. 

M-am așezat împreună cu el pe o bancă și i-am vorbit continuu. Era evident că bărbatul nu se simțea bine, că nu era în apele lui", a spus tânăra.

Femeie spune că în timp ce vorbea cu românul şi încerca să-l liniştească, bărbatul s-a ridicat brusc şi s-a aruncat din nou pe şinele de tren, chiar în timp ce se auzea zgomotul unui convoi care se apropia.

Atunci, femeia s-a aruncat şi ea după român. "Am coborât imediat după el, am încercat să îl trag de-acolo apucându-l de corp, de picioare, pe măsură ce trenul se apropia. Totul s-a întâmplat în câteva secunde și mi se părea ireal.

Apoi trenul a trecut și nu-mi mai amintesc nimic, știu doar că m-am lipit de zidul peronului pentru a mă proteja și am fost lovită la un picior", a mai povestit tânăra italiancă.

"După ce a trecut trenul am văzut că bărbatul era încă acolo, era incredibil, nu-mi venea să cred, mi-era teamă că a fost zdrobit", a adăugat Rachele. 

Este de admirat şi reacţia mecanicului de locomotivă care şi-a dat seama rapid ce se întâmplă în fața lui şi a tras frâna de mână, încetinind mult viteza trenului.

Acum, românul a fost operat, după ce a suferit mai multe fracturi, iar italianca a ajuns şi ea pe mâinile chirugilor, cu o fractură la tibie. Amândoi sunt în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: Italia tren
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close